Dramaserien Jordbrukerne
på NRK fra 28. oktober

I NRK-serien «Jordbrukerne» som er spilt inn på Rauland, møter vi Marwan (Nader Khademi) som har mistet kjæresten i en bilulykke. Når kjærestens foreldre vil ha omsorgen for datteren Kiki, bestemmer Marwan seg for å kidnappe henne til Iran, der faren hans bor.

Men de falske passene han har bestilt blir forsinket, og plutselig trenger de et sted å gjemme seg. Marwan søker tilflukt hos barndomskameraten Adil, som har flyttet til en idyllisk bondegård i Telemark. Adil og vennene hans vet ikke at Marwan har kidnappet Kiki. Og det Marwan ikke vet, er at Adil, Khabib og Tariq har helt andre planer enn å bli jordbrukere.

Ingen av dem er forberedt på hvor lite uforstyrret livet på landsbygda er. Alt fra nysgjerrige naboer til ivrige næringspolitikere stikker kjepper i hjulene for dem, og før de vet ordet av det har gjengen fra Oslo mer eller mindre mot sin vilje endt opp som gründere av Norges første halal gardsysteri.

Jordbrukerne er en historie om flukt, fellesskap – og halalost.

NRK-serien produseres av Rubicon TV, som har produsert en lang rekke dramaserier de siste årene, blant annet Lilyhammer, Maniac, Roeng, Lovleg og Beforeigners.

Se trailer her
Strøm hele sesong 1 på NRKs Nett-TV
Jordbrukerne til Canneseries 
TV-serien Jordbrukerne på NRK

Image

Aktuelt


Dramaserie fra Rauland


Serien Jordbrukerne er produsert av Rubicon for NRK og er spilt inn i Rauland og Øyfjell-området og har premiere på NRK1.

Se trailer her