Vi har på Rauland Skisenter!

Vierli Kafeteria har åpent hver dag frem til 14 oktober

Hvert spisested har sitt særpreg og har variert og god mat på menyen. Hos oss vil du finne noe for alle smaker. Du kan ta med deg maten ut, hvor vi har terrasser med mange sitteplasser og panoramautsikt over Raulandsfjell og Hardangervidda.

Hos oss finner du flere spisesteder med servering av varme og kalde retter, drikkevarer og vanlige kioskvarer. Tiurstoga, Holtarstua, Paviljongen og Heishuset har åpent gjennom vintersesongen, mens Vierli Kafeteria og serveringslokalet på Camp Vierli Hotell har åpent både gjennom vinter og sommer sesongen.

Grupper og arrangement
Hos oss kan du feire store dager som bursdag, barnedåp, jubileum eller holde firmaarrangement i tradisjonsrike omgivelser. Vi hjelper deg med å tilrettelegge for et flott og skreddersydd arrangement. Vi tar imot selskaper fra 10 – 100 personer og kan servere frokost, lunsj og middagsselskaper.

For mer informasjon eller bestilling, ta kontakt med oss.

Tlf: 35 07 23 00
[email protected]

Mat & Drikke – Rauland Skisenter


TIURSTOGA
På Tiurstoga kan du få kjøpt gatekjøkkenmat, alt fra en saftig hamburger, kylling med salat til pølse og brød.
Åpningstider:
Åpner november 2018
HEISHUSET
Heishuset tilbyr topp afterskistemning og ligger rett ovenfor Rauland høgfjellshotell.
Åpningstider:
Åpner desember 2018
PAVILJONGEN
Paviljongen byr på alpestemning midt i bakken ved 4-seteren i Holtardalen. Kiosk og drikkevarer.
Åpningstider:
Åpner desember 2018
VIERLI KAFETERIA
Vierli Kafeteria tilbyr et godt utvalg middag og småretter, kaker og kaffe. Vi tilbyr også med gatekjøkkenmat.
Åpningstider:
Åpent hver dag til 14 okt.
HOLTARSTUA
Holtarstua i Holtardalen tilbyr drikkevarer, hamburger, pølser, vafler, kioskvarer og annet godt. Sitteplasser inne og ute
Åpningstider:
Åpner desember 2018
CAMP VIERLI HOTELL
På Camp Vierli Hotell er det frokost og middagsservering hver dag i sommersongen.
Her får du dagens middag og vi tar i mot grupper og selskaper.


Sommer på Rauland


Opplev sommeren på Vierli med barnas seter, båt og kanoutleie, sykkel og flotte turområder. Eller hva med en kombinert hytteferie i Rauland med opplevelser i Rjukan? Besøk Krossobanen, Vemork eller Gaustatoppen – alt innen rekkevidde fra Rauland.

Sommeraktiviteter på Rauland

<!–Du trenger ikke være avhengig av bil i Rauland. Vi har stor og komfortabel skibuss som kjører mellom skistedene og sentrum. Bussen koster 50 kroner, men er gratis for de med keycard eller overnattingsvoucher.

Rutetider–>


Interaktivt skikart

1 heiskort – hele Rauland
150 km langrennsløyper.


Se interaktivt kart over Rauland
 

Ellers bliver man i Rauland draget af udsigten. Den fås ikke bedre. Det er som om, naturen og fjeldene fylder mere i de alpine anlæg, end i andre skiområder. Man føler sig tættere på naturen og langt fra tætpakkede, industrielle skianlæg, hvor presset på pisterne er så stort, at det tager meget fokus.
– Anette Claudi – politiken.dk

Skisteder i Rauland


RAULAND SKISENTER
Rauland skisenter består av tre ski områder: Tiur, Holtardalen og Vierli. Varierte nedfarter, fine barneområder, 15 heiser, hyggelige varmestuer og mye mer.

Les mer
Rauland Skisenter avd.VIERLI
Vierli gir deg utfordringer uansett ferdighetsnivå. På Vierli finner du barnevennlige bakker, Norges største kjelketrekksenter og en av Norges beste Terrengpark!

Les mer
RAULANDSFJELL
De tøffeste utfordringene får du på Raulandsfjell. Her kan be mest erfarne boltre seg i bratte, svarte løyper kombinert med off-piste, røde løyper og barnebakker.

Les mer