Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere i Rauland Skisenter

Telemark SPAs AS

Se frem til avslappende timer i ditt eget massasjebad, og kjenn på følelsen av luksus og velvære hjemme eller på hytta.

Telemark Spas tilbyr et bredt utvalg av utendørs massasjebad, og vi ser virkelig frem til å vise deg hva vi kan tilby. Vi setter vår ære i å gi deg den aller beste kundeopplevelse, og sammen finne frem til det massasjebadet som tilfredsstiller dine behov og ønsker.

Fraktfri leveranse i Telemark / Vestfold

Bratsberg AS

Bratsberg AS er Grenlands største eiendomsutvikler og er markedsledende innen næringseiendom i regionen. Eiendomskonsernet ønsker at lokalbefolkningen skal trives og at det lokale næringslivet blomstrer. Bratsberg bidrar positivt til regionens utvikling ved å tilby attraktive bedriftslokaler, samt utvikle og bevare eldre bygninger til nytte for lokalbefolkningen.

Kontakt oss dersom du trenger kontor- eller næringslokaler med attraktiv beliggenhet, eller ved et ønske om å realisere en eiendom eller et prosjekt

NIA - Norsk Industri arbeidermuseum

Rjukanfossen ga grunnlaget for Vemork, som da den stod ferdig i 1911 var verdens største kraftstasjon. Vemork huser nå NIA og verdensarvsenteret. Her kan man få historien til det fantastiske industrieventyret som utspant seg fra tidlig på 1900-tallet og den dramatiske krigshistorien fra Rjukan under andre verdenskrig.

Aktiv Eiendomsmegling

Velg en megler som er engasjert i hyttelivet på Rauland og vet hvor du finner både de beste løypene og multene. Vi tar deg videre i livet og hjelper deg med bolig- eller fritidsbolighandelen  – både i Grenland og Rauland.
Ta kontakt!

Grønn Vekst

Verdien i avfall/Grønn Vekst:

Grønn Vekst er opptatt av en grønn profil, og gode bærekraftige alternativer til torvtak er en av de tingene vi har jobbet med i mange år. Grønn Vekst sine jordprodukter baseres på moden og vital kompost. På denne måten resirkulerer vi humus og verdifull næring, bl.a. til hyttetak.

Rjukan Interiørsenter AS

Din lokale møbelbutikk. 2200m2 møbler og interiør. Boligstyling, levering, montering, møbelpakke og interiørkonsulent.

Følg oss i sosiale medier #Rjukaninteriørsenter
[email protected]

Gaustabanen

En av Norges mest spennende turistattraksjoner. Ta Gaustabanen til toppen av Gaustatoppen på bare 15 minutter.
Sommer som vinter.

Protektiv

Alt av arbeidstøy! Protektiv produserer også transfer, silketrykk, tampotrykk, buttons, skilter, give-aways og brodering til forbrukere og videreforhandlere.
Besøk Protektiv på Rødmyr Industriområde.

Megaflis

Hos megaflis finner du alt av fliser (inne og ute), utstyr til baderom og mye annet spennende.
I Skien finner du Telemarks største flisbutikk.

Privatmegleren – Kvelland & Partners

Privatmegleren Kvelland & Partnere avd. Skien er Privatmeglerens representant i Skien/Telemark.
Privatmegleren har lang erfaring på Rauland. Ta kontakt om du trenger dyktige eiendomsmeglere.

Grenland Bilservice

Salg av nye og brukte biler. Grenland Bilservice har lang og god erfaring i markedet og holder til i Skien i Telemark.

Rjukan Klatrepark

Rjukan Klatrepark ligger på Gvepseborg og har kanskje en av Norges råeste utsikt mot Gaustatoppen. Rjukan Klatrepark er for store og små. Det er mestring, glede, spenning og sosialt samspill som gjelder uavhengig av erfaring.

Berge Sag

Salg av ferdig hytter og hus.

Rørlegger Sivertsen

Rørlegger Sivertsen leverer det mest innen rørleggertjenester, baderomsrehabilitering fra start til slutt med fremdriftsplan. flislegger, Elektrikker, snekker og maler. De tilbyr også rehab/ ombygging av hele boliger innvendig og utvendig i alle fag. Utfører oppdrag i hele Telemark.

Aunt Mabel's

Aunt Mabel’s Muffins og Cookies er bakt med de beste råvarene fra hele verden. De saftige Aunt Mabel’s produktene er utviklet og bakt i Skien og kan kjøpes i butikker i over 20 land. Kos deg på turen med et Aunt Mabel’s produkt i sekken.

Vestlandslefsa

Vestlandslefsa med sukker og kanel er en sikker vinner som mellommåltid eller snack i sekken, både sommer og vinter i Rauland. Vestlandslefsa kjøpes ferdig smurt i kiosken eller i frysedisken på butikken.