Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere i Rauland Skisenter

Autostrada

Siden oppstarten for 26 år siden har visjoenen vært klar: Autostrada skal selge deg den bilen du egentlig ønsker deg – og på kjøpet levere en service slik at du alltid kommer tilbake

Autostrada er autorisert forhandler av Jaguar og Land Rover i Telemark, Vestfold og Agder, Porsche i Vestfold og Telemark, Volvo, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark, samt Peugeot og Mercedes-Benz i Notodden. Vi dekker også Volvo i Aust-Agder. I tillegg selger vi modeller fra bla. Ford, BMW, Mercedes og Audi.

Telemark SPAs AS

Se frem til avslappende timer i ditt eget massasjebad, og kjenn på følelsen av luksus og velvære hjemme eller på hytta.

Telemark Spas tilbyr et bredt utvalg av utendørs massasjebad, og vi ser virkelig frem til å vise deg hva vi kan tilby. Vi setter vår ære i å gi deg den aller beste kundeopplevelse, og sammen finne frem til det massasjebadet som tilfredsstiller dine behov og ønsker.

Fraktfri leveranse i Telemark / Vestfold

Bratsberg AS

Bratsberg AS er Grenlands største eiendomsutvikler og er markedsledende innen næringseiendom i regionen. Eiendomskonsernet ønsker at lokalbefolkningen skal trives og at det lokale næringslivet blomstrer. Bratsberg bidrar positivt til regionens utvikling ved å tilby attraktive bedriftslokaler, samt utvikle og bevare eldre bygninger til nytte for lokalbefolkningen.

Kontakt oss dersom du trenger kontor- eller næringslokaler med attraktiv beliggenhet, eller ved et ønske om å realisere en eiendom eller et prosjekt

NIA - Norsk Industri arbeidermuseum

Rjukanfossen ga grunnlaget for Vemork, som da den stod ferdig i 1911 var verdens største kraftstasjon. Vemork huser nå NIA og verdensarvsenteret. Her kan man få historien til det fantastiske industrieventyret som utspant seg fra tidlig på 1900-tallet og den dramatiske krigshistorien fra Rjukan under andre verdenskrig.

Grønn Vekst

Verdien i avfall/Grønn Vekst:

Grønn Vekst er opptatt av en grønn profil, og gode bærekraftige alternativer til torvtak er en av de tingene vi har jobbet med i mange år. Grønn Vekst sine jordprodukter baseres på moden og vital kompost. På denne måten resirkulerer vi humus og verdifull næring, bl.a. til hyttetak.

Gaustabanen

En av Norges mest spennende turistattraksjoner. Ta Gaustabanen til toppen av Gaustatoppen på bare 15 minutter.
Sommer som vinter.

Protektiv

Alt av arbeidstøy! Protektiv produserer også transfer, silketrykk, tampotrykk, buttons, skilter, give-aways og brodering til forbrukere og videreforhandlere.
Besøk Protektiv på Rødmyr Industriområde.

Megaflis

Hos megaflis finner du alt av fliser (inne og ute), utstyr til baderom og mye annet spennende.
I Skien finner du Telemarks største flisbutikk.

Privatmegleren Telemark

Privatmegleren Telemark er Privatmeglerens representant i Skien/Telemark.
Privatmegleren har lang erfaring med hyttemarkedet på Rauland. Ta kontakt om du trenger dyktige eiendomsmeglere.

Berge Sag

Salg av ferdig hytter og hus.

Rørlegger Sivertsen

Rørlegger Sivertsen leverer det mest innen rørleggertjenester, baderomsrehabilitering fra start til slutt med fremdriftsplan. flislegger, Elektrikker, snekker og maler. De tilbyr også rehab/ ombygging av hele boliger innvendig og utvendig i alle fag. Utfører oppdrag i hele Telemark.

Aunt Mabel's

Aunt Mabel’s Muffins og Cookies er bakt med de beste råvarene fra hele verden. De saftige Aunt Mabel’s produktene er utviklet og bakt i Skien og kan kjøpes i butikker i over 20 land. Kos deg på turen med et Aunt Mabel’s produkt i sekken.

Vestlandslefsa

Vestlandslefsa med sukker og kanel er en sikker vinner som mellommåltid eller snack i sekken, både sommer og vinter i Rauland. Vestlandslefsa kjøpes ferdig smurt i kiosken eller i frysedisken på butikken.

Norsk Pipe Rehabilitering AS

Tekst kommer.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image