Våre skisteder

Rauland er en av Telemarks største vinterdestinasjon og Rauland Skisenter er blant de større anleggene i Norge. Hos oss legger vi til rette for gode skiopplevelser for hele familien i et snøsikkert fjellområde. Vi har 12 ulike skiheiser som frakter deg rundt om i anlegget. Rauland Skisenter er et anlegg med fokus på familien og tilbyr nedfarter som passer for alle nivå.

Rauland Skisenter består av tre skiområder. Tiur og Holtardalen har 12 heiser og 26 nedfarter, på Vierli har vi 1 barneheis og 1 barnebakke. Her finner du noe for hele familien og vi har totalt over 20 kilometer med nedfarter. 
Vår lengste nedfart er 3 km lang. Vi har bratte løyper for de tøffeste, og pudder, park og hopp!

På Vierli kan de minste boltre seg i vårt aktivitetsområdet. Her har vi åpent barneheisen hver helg og hver dag i ferier.

Se løypekart her

ImageImage

Skistedene


TIUR
Tiur har nedfarter i alle lengder og vanskelighets- grader. Her finner du 2-seters stolheis, t-krok, 4 skitrekk og barneområde med figurer i bakken.

Les mer

HOLTARDALEN
Tiur har forbindelse til Holtardalen. Her er store oversiktlige nedfarter, barneområde med skibånd for de minste og vår 4-seters stolheis.

Les mer

VIERLI
Vierli er stedet for de minste. Vierli Barneområde har en heis, aktiviteter som miniscooter og trampoline. Vierli har et perfekt utgangspunkt for langrennsturen

Les mer

SIKKERHET
Les og følg alpinreglene - for din og andres sikkerhet!

Les mer

LØYPEKART
Se oversikt over alle nedfartene i Rauland.

Les mer

SKIBUSS
Gratis skibuss i Rauland for overnattingsgjester - se rutetider her.

Les mer

Skibussen i Rauland


Du trenger ikke være avhengig av bil i Rauland. Skibussen kjører daglig til og fra skistedene og sentrum, og er gratis for alle overnattingsgjester.

Se rutetider her


Interaktivt skikart

1 heiskort - hele Rauland
150 km langrennsløyper.


Se interaktivt kart over Rauland
 

Ellers bliver man i Rauland draget af udsigten. Den fås ikke bedre. Det er som om, naturen og fjeldene fylder mere i de alpine anlæg, end i andre skiområder. Man føler sig tættere på naturen og langt fra tætpakkede, industrielle skianlæg, hvor presset på pisterne er så stort, at det tager meget fokus.
- Anette Claudi - politiken.dk