TIUR
Rauland Skisenter

HOLTARDALEN
Les mer om våre skiområder
VIERLI
TERRENGPARK
For parkentusiaster

Vi har på Rauland Skisenter!

Rauland er Telemarks største vinterdestinasjon og Rauland Skisenter er blant de større anleggene i Norge. Vi er et anlegg med fokus på familien og tilbyr nedfarter som passer for alle nivå.

Rauland Skisenter består av tre skiområder.  Tiur og Holtardalen har 11 heiser og 29 nedfarter. Her finner du noe for hele familien og vi har totalt over 20 kilometer med nedfarter. 
Vår lengste nedfart er 3 km lang. Vi har bratte løyper for de tøffeste, vi har off-piste og pudder, park og hopp!

På Vierli kan de minste boltre seg i barneområdet. Her har vi åpent barneheisen lør+ søn og hver dag i ferier.

Sesongen 21/22 er kun barneheisen på Vierli åpen. Les nyttig informasjon fra Rauland Skisenter her

Se løypekart her

Skistedene


TIUR
Tiur har nedfarter i alle lengder og vanskelighets- grader. Her finner du 2-seters stolheis, t-krok, 4 skitrekk og barneområde med figurer i bakken.

Les mer
HOLTARDALEN
Tiur har forbindelse til Holtardalen. Her er store oversiktlige nedfarter, barneområde med skibånd for de minste og vår 4-seters stolheis.

Les mer
VIERLI
Vierli er stedet for de minste. Vierli Barneområde har en heis, aktiviteter som miniscooter og trampoline. Vierli har et prefekt utgangspunkt for langrennsturen

Les mer
SIKKERHET
Les og følg alpinreglene – for din og andres sikkerhet!

Les mer
LØYPEKART
Se oversikt over alle nedfartene i Rauland.

Les mer

SKIBUSS
Gratis skibuss i Rauland for overnattingsgjester – se rutetider her.

Les mer

Skibussen i Rauland


Du trenger ikke være avhengig av bil i Rauland. Skibussen kjører daglig til og fra skistedene og sentrum, og er gratis for alle overnattingsgjester.

Se rutetider her


Interaktivt skikart

1 heiskort – hele Rauland
150 km langrennsløyper.


Se interaktivt kart over Rauland
 

Ellers bliver man i Rauland draget af udsigten. Den fås ikke bedre. Det er som om, naturen og fjeldene fylder mere i de alpine anlæg, end i andre skiområder. Man føler sig tættere på naturen og langt fra tætpakkede, industrielle skianlæg, hvor presset på pisterne er så stort, at det tager meget fokus.
– Anette Claudi – politiken.dk

Våre skisteder


RAULAND SKISENTER
Rauland skisenter er det største skisenteret i Rauland, og har nedfarter som passer for hele familien. Fra grønne til sorte nedfarter.

Les mer
VIERLI
Vierli er et langrennseldorado for hele familien. Ved Vierli Kafeteria ligger Vierli barneområde med heis, barneaktiviteter og skiutleie!

Les mer
RAULANDSFJELL
De tøffeste utfordringene får du på Raulandsfjell, med bratte, svarte løyper kombinert med off-piste, røde løyper og barnebakker.

Les mer

NOW PLAYING VINTERFERIEN 2019 Lyd på/av NOW PLAYING DENNIS STORHØI BESKRIVER RAULAND Lyd på/av NOW PLAYING LØYPECAM TIUR/LURINGEN Lyd på/av PLAYING NOW SKOGSLØYPER PÅ RAULAND SKISENTER Lyd på/av PLAYING NOW VINTERAKTIVITETER Lyd på/av