LEKELAND
FOR BARNA
Ved Vierli skiarena

Vi har på Vierli!

Rauland Skisenter avdeling Vierli- Langrenn og barneområde

Rauland Skisenter har varslet at det blir en litt annen drift i vinter. Planlegging av en ny vintersesong er godt i gang. Dessverre er Covid-19 situasjonen ikke over. Dette er et element som sterkt påvirker både planlegging og nåværende situasjonen for Rauland Skisenter AS. Rauland Skisenter må da ta grep før kommende sesong. Dette er nødvendig for å trygge situasjon til selskapet. Som et resultat av en helhetsvurdering vil fire av skiheisene på Vierli, som er en del av Rauland Skisenter, ikke være i drift kommende sesong. Dette gjelder Heimvegliheisen, Vierli Terrengpark Skitau og Vierli Vinterland med tilhørende fasiliteter.

På Vierli har vi følgende tilbud i vinter 20/21:

Vierli Barneområde Barneheis med figurere, kuleløype, mini-scooter og trampoline.

Snøscootersafari for små og større grupper. Inkluderer guide og lunsj. Krever forhåndsbooking.

Vierli Kafeteria Hyggelig varmestue med varmmat og kioskvarer.

Langrenn Vierli er det perfekte utgangspunkt for langrennsturen. Vierli skiarena har lys fram til kl 22.30 hver kveld.

Se løypekart Tiur / Holtardalen.
Se løypekart avd. Vierli.

Aktiviteter på Vierli


BARNAS FAVORITT
Ekstra saktegående barneheis, kjøring med mini-scooter på bane. Aktivitetene er en favoritt blandt barna.
Kjøp heiskort i Vierli skiutleie.

Les mer
LANGRENN
Vierli har et prefekt utgangspunkt for langrennsturen. rauland tilbyr 150 km med langrennsløyper i variert terreng. Rundeløypen i Silkedalen er en klassiker.
Les mer
SNØSCOOTERSAFARI
Rauland Skisenter tilbyr snøscootersafari for grupper, og du trenger ikke ha førerkort for snøscooter eller løyve når du kjører med oss.

Les mer
KITEKURS PÅ VIERLI
Lær å kite! Meld deg på weekendkurs i regi av Powerkite på Vierli. Den ulitmate gavepakken til deg seg eller familie/venner.

Les mer
 
 

Våre skisenter


RAULAND SKISENTER
Fordelt på to lokasjoner, Tiur og Holtardalen tilbyr vi heiser og nedfarter tilpasset hele familien. Spisesteder, skiutleie og skiskole.

Les mer
VIERLI
Vierli er et langrennseldorado for hele familien. Ved Vierli Kafeteria ligger Vierli barneområde med heis, barneaktiviteter og skiutleie!

Les mer
RAULANDSFJELL
De tøffeste utfordringene får du på Raulandsfjell, med bratte, svarte løyper kombinert med off-piste, røde løyper og barnebakker.

Les mer

NOW PLAYING VINTERFERIEN 2019 Lyd på/av NOW PLAYING DENNIS STORHØI BESKRIVER RAULAND Lyd på/av NOW PLAYING LØYPECAM TIUR/LURINGEN Lyd på/av PLAYING NOW SKOGSLØYPER PÅ RAULAND SKISENTER Lyd på/av PLAYING NOW VINTERAKTIVITETER Lyd på/av