Personvern

Personvern
  1.   Om denne personvernerklæringen

Visit Rauland med partnere respekterer personvern og behandler personopplysninger etter personopplysningsloven (GDPR). Personvernerklæringen forteller hva slags data vi behandler, hvordan vi samler inn og hvilke rettigheter du har.  Erklæringen gjelder bruk av våre nettsider, informasjon du legger igjen der, informasjon du legger igjen via vår online booking, kommunikasjon via telefon, e-post, sosiale medier og lignende.

Fra tid til annen kan vi uten varsel oppdatere eller endre denne personvernerklæringen for å ta hensyn til ny eller annen personvernpraksis. Din fortsatte bruk av våre produkter, applikasjoner, tjenester og nettsteder som er underlagt denne personvernerklæringen, innebærer at du aksepterer alle endringer.

2.     Ansvarlig for behandlingen

Rauland Turist
Org nummer: 971 160 004
3864 Rauland

E-post: [email protected]

Tlf: 35 06 26 30

 

3.     Hvilke opplysninger vi behandler og hvordan vi bruker dem

 

Vår nettside

-        Besøksopplysninger

-        Utlevering til tredjepartskanaler

-        Cookies

-        Nettstatistikk

 

Online Booking

Når du bestiller et opphold hos en av overnattingsbedriftene oppgir du følgende informasjon vi er pålagt i henhold til regnskapsloven:

-        Person og kontaktinfo (navn, adresse, telefonnummer, e-post og nasjonalitet).

-        Kjøpsdata basert på bestillingen

 

4.     Nyhetsbrev

 Når du melder deg på vårt nyhetsbrev godtar du at vi sender deg ukentlige nyhetsbrev med gode tilbud og informasjon fra våre bedrifter.
Din e-post vil ikke bli delt med andre selskap enn Rauland Turist AS.

 

5.     E-post og telefon

Medarbeidere og ansatte i Rauland Turist og partnere benytter e-post og telefon i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter og kunder.

Den enkelte har ansvar for å slette meldinger som ikke lengre er aktuelle å oppbevare.

Sensitiv informasjon bør ikke sendes via e-post da vanlig e-post ikke er kryptert.

6.     Hvordan oppbevarer vi din informasjon

Rauland Turist og partnere behandler i utgangspunktet dine personopplysninger og kjøpsdata så lenge kundeforholdet er aktivt, vi har en kontraktsmessig forpliktelse og evt. lovpålagte forpliktelser som bokføring, eller så lenge du ikke motstrider denne behandlingen.  Data som vi ikke lengre ser et formålsmessige behov for å lagre vil bli slettet evt. anonymisert.

 

7.     Dine rettigheter

 

Du har krav til innsyn i all data som vi har lagret om deg, samt å kunne eventuelt endre data som er lagret. Du har rett til å kunne se, endre eller trekke tilbake ditt samtykke om lagring.

Vær oppmerksom på at data som er lovpålagt å lagre (f.eks. data relevant for bokføring) vil ikke kunne slettes. Dataen vil dog ikke brukes til noe annet enn lovpålagt lagring.

 

 

Om informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin hver gang du besøker nettstedet. Informasjonskapsler brukes ofte som en støtte til funksjoner på nettstedet, men også til å samle informasjon til eieren av nettstedet. Denne informasjonen brukes til å lage rapporter og forbedre nettstedet. Vi lagrer aldri informasjon som kan brukes til å identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler som er brukt på dette nettstedet: