Haukeli Husky


Opplev spenningen og friheten i villmarken med
Haukeli Husky!

Siden 2004 har vi delt våre eventyrlige turer langs Hardangerviddas magiske rand.Her, omringet av fjellenes majestetiske ro, finner du en verden der kun vinden, din pust, og lyden av hundepoter mot myk snø bryter stillheten.

Haukeli Husky er en familiedrevet opplevelsesbedrift, etablert i 2004. Vi har for tiden 55 entusiastiske, vennlige hunder som elsker å dra på tur. Våre turer går i et fantastisk fjell-landskap ved randsonen av Hardangervidda.

Vårt mål er å gi mennesker genuine villmarksopplevelser; opplevelser de ikke så lett kan oppleve andre steder.

KONTAKT OSS

Haukeli Husky
Arabygdvegen 800
3864 Rauland

Telefon: 
Hundekjøring:+47 41 51 13 04
Overnatting: +47 90 16 25 75

E-post:
[email protected]

Følg oss på Facebook

Image

Aktuelt


Ikke noe nytt å vise akkurat nå.

Haukeli Husky Fjellgård

Haukeli Husky Fjellgård/kennel ligger i et stille, naturskjønt fjellområde ca. 900 moh. ved randsonen av Hardangervidda. Her kan du nyte stillheten og boltre deg i mye natur hele året. Vi har flotte turmuligheter rett utenfor døra. Skiområdene Hovden, Haukelifjell og Rauland ligger 30-40 minutters kjøring fra gården.

Vi tilbyr overnatting i bed and breakfast på sommeren og i hytter sommer og vinter. Som gjest hos oss har du tilgang til badestamp og badstue.

Vannene Songa og Totak ligger i nærheten, der er det fine muligheter for turer, fiske og padling. Nord-Europas største steinur, Urdbøuri ligger et steinkast fra oss.
Om vinteren er fint å gå på ski i løypene som vi kjører opp til hundene. Du kan velge å gå korte eller lange turer på ski innover fjellet, eller om du vil på en topptur er det også mulighet for det.

Om du vil utforske området med bil, ligger Haukeli Husky Logde midt i blinken. Det er ca. 30 min. kjøring til destinasjonene; Hovden, Rauland og Vågsli/Haukeliseter. Der er muligheten mange for aktiviteter og turer sommer og vinter.

Les mer om Telemark Husky Fjellgård


Image