Skiservice

Vi på Rauland Skisenter er opptatt av at du skal ha en optimal skiopplevelse - derfor er vi stolte over å tilby skiservice for alle våre gjester. .

Rauland Skisenter tilbyr skiservice med voksing / sliping og vedlikehold av skiutstyr. Skiverkstedet vårt er på Vierli. Vi kan vokse ski på Tiur og i Holtardalen. 

Hva vi tilbyr:
  • Prepping og Voksing: Vi sørger for at skiene dine er perfekt preppet for forholdene. Med toppmoderne utstyr og høykvalitets voks, sikrer vi at skiene dine glir bedre og holder seg i topp stand lenger.
  • Sliping og Tuning: Skarpe kanter er nøkkelen til god kontroll på snøen. Våre eksperter vil slipe og tune kantene på skiene dine for maksimal ytelse.
  • Reparasjoner: Slitasje skjer. Fra små riper til dypere skader, vårt team har ferdighetene og utstyret for å reparere skiene dine og få dem tilbake i topp stand.
  • Personlig Rådgivning: Usikker på hva skiene dine trenger? Vårt erfarne team gir deg personlige råd basert på dine ferdigheter og behov.

Våre skiteknikere har lang erfaring og forstår nøyaktig hva som kreves for å få skiene dine til å yte på sitt beste, uansett forhold.

Vi gleder oss til å se deg og dine ski!

Image

Priser Skiservice

Enkel slip
Komplett slip
Voksing
310,- 630,- 160,-