Service & tjenester

Feelgood Senter

Nyåpnet treningssenter i Rauland sentrum, Sondov-bygget. Åpent fra 07-22 hver dag.

Team Telemark

Team Telemark inviterer virksomheter som ser verdien og potensialet til samarbeid knyttet til profilering og kommunikasjon.

Rauland Hytte og Vaktmesterservice

RHVS tilbyr renhold- og vaktmestertjenester, inspeksjon av hytter, vedforsyning og det meste du trenger for å kunne slappe helt av under ditt opphold i Rauland.

Aktiv Eiendomsmegling

Med lokale krefter på plass og salgskontorer i Tinn Sparebank øker Aktiv Eiendomsmegling sin satsning på fritidsmarkedet i Rauland.

Rauland skisenter Holtardalen

Rauland Skisenter

Rauland Skisenter i Telemark, et sted for hele familien! 4 serveringssteder, 16 heiser og 41 nedfarter i alle nivåer, fordelt på tre skiområder.

Rauland Maskin

Rauland Maskin AS utfører grunnarbeider, masseforflytning og brøyting, og har godkjenning tiltaksklasse 1 på de fleste typer grunnarbeid.

Rauland Taxi

Har du behov for taxi? Rauland Taxi dekker dine transportbehov. Kontakt oss for nærmere avtale. – Ditt taxibyrå i Rauland.

Rauland Høgfjellshotell i solnedgang (Foto: Danny Seterdal)

Rauland Hyttevelforening

Rauland hyttevelforening ble stiftet i 1983, ivaretar hytteeiernes interesser og er blant de største hyttevelforeningene i Telemark.

Rauland Servicesenter AS

Esso Rauland Servicesenter er en fullservice bensinstasjon i Rauland sentrum. Åpent mandag – lørdag 07:30 – 21:00, søndag 09:00 – 21:00.