Service & tjenester

Feelgood Senter

Nyåpnet treningssenter i Rauland sentrum, Sondov-bygget. Åpent fra 07-22 hver dag.

Team Telemark

Team Telemark inviterer virksomheter som ser verdien og potensialet til samarbeid knyttet til profilering og kommunikasjon.

Rauland Hytte og Vaktmesterservice

RHVS tilbyr renhold- og vaktmestertjenester, inspeksjon av hytter, vedforsyning og det meste du trenger for å kunne slappe helt av under ditt opphold i Rauland.

Øyfjell Sag & Høvleri

Salg av trevare og spesial dimensjoner. Bygging av stavbygg og andre snikkar tjenestar. Vi har det du trenger til hus og hytte.

Aktiv Eiendomsmegling

Med lokale krefter på plass og salgskontorer i Tinn Sparebank øker Aktiv Eiendomsmegling sin satsning på fritidsmarkedet i Rauland.

Rauland skisenter Holtardalen

Rauland Skisenter

Rauland Skisenter i Telemark, et sted for hele familien! 4 serveringssteder, 16 heiser og 41 nedfarter i alle nivåer, fordelt på tre skiområder.

Rauland Maskin

Rauland Maskin AS utfører grunnarbeider, masseforflytning og brøyting, og har godkjenning tiltaksklasse 1 på de fleste typer grunnarbeid.

Rauland Taxi

Har du behov for taxi? Rauland Taxi dekker dine transportbehov. Kontakt oss for nærmere avtale. – Ditt taxibyrå i Rauland.

Rauland Høgfjellshotell i solnedgang (Foto: Danny Seterdal)

Rauland Hyttevelforening

Rauland hyttevelforening ble stiftet i 1983, ivaretar hytteeiernes interesser og er blant de største hyttevelforeningene i Telemark.