Næringsliv

Ridderhus

Marie Ridderhus produserer smykker i sølv inspirert av naturen i Vest-Telemark, samt myter, sang og symboler fra norsk folkekultur.

Team Telemark

Team Telemark inviterer virksomheter som ser verdien og potensialet til samarbeid knyttet til profilering og kommunikasjon.

Fjellvaaken

Opplev høgfjellscruise på Møsvatn med Fjellvåken II! Den kjører fra Skinnarbu til Mogen i sommersesongen.

Rauland Hytte og Vaktmesterservice

RHVS tilbyr renhold- og vaktmestertjenester, inspeksjon av hytter, vedforsyning og det meste du trenger for å kunne slappe helt av under ditt opphold i Rauland.

Øyfjell Sag & Høvleri

Salg av trevare og spesial dimensjoner. Bygging av stavbygg og andre snikkar tjenestar. Vi har det du trenger til hus og hytte.

Aktiv Eiendomsmegling

Med lokale krefter på plass og salgskontorer i Tinn Sparebank øker Aktiv Eiendomsmegling sin satsning på fritidsmarkedet i Rauland.

Rauland skisenter Holtardalen

Rauland Skisenter

Rauland Skisenter i Telemark, et sted for hele familien! 4 serveringssteder, 16 heiser og 41 nedfarter i alle nivåer, fordelt på tre skiområder.

Rauland Maskin

Rauland Maskin AS utfører grunnarbeider, masseforflytning og brøyting, og har godkjenning tiltaksklasse 1 på de fleste typer grunnarbeid.

Heimil

Heimil er eit lokalt ord, og betyr «å ha ting i huset». Heimil er ein gåve- & interiørbutikk med god stemning, og trivelege og hjelpsame damer.