Kiting

Er du en erfaren skikjører eller snowboarder, så er du allerede halvvegs til å mestre snøkiting. Resten får du av våre dyktige instruktører på kurset. Vi har praksis på forskjellige områder nær Vierli, avhengig av vindretning og værforhold. Teoridelen holder vi på Austbø hotell.Vi lager også eget opplegg for grupper. Ta kontakt så finner vi løsningen for din gruppe.

Trenger du overnatting så anbefaler vi Austbø hotell, Tlf: 988  90 333

Du må selv ha med:

  • Eget skiutstyr. Helst alpin, randone eller telemarkski. Av erfaring anbefaler vi ikke snowboard
    på kurs da progresjonen blir mer uanstrengt med ski.
  • Hjelm er obligatorisk. Vi anbefaler også ryggskinne og knebeskyttere da det hjelper med å holde varmen så vel som beskytter deg om du faller
  • Ekstra klær og mat/drikke
Priser

Kursavgiften for full pakke (independent rider), kr 2400. Det inkluderer kiteutstyr, materiell og ca 12 timer instruksjon, fordelt på full dag lørdag og søndag. Oppstart er kl 09:00 begge dager, på Austbø hotell. Tur med heisen for å komme til praksisområdet, kjøpes av den enkelte etter behov.

Kursavgiften for introduksjonskurs, kr 450 pr person. Det inkluderer kiteutstyr (Trenerkite) og 3 timer instruksjon. Oppmøtested og tidspunkt, etter avtale. Vil du gå videre til full pakke på ett senere tidspunkt, så trekkes beløpet fra kursavgiften.

Om det skulle slutte å blåse, eller bli for mye vind mens vi holder på, så kan vi ikke refundere avgiften, men du får tilbud om å være med på ett senere kurs når det passer deg

Som kursdeltaker får du 10% rabatt på alt utstyr vi forhandler fra Peter Lynn.

Kursinnhold

Vi kurser i henhold til International Kiteboarding Organisation (IKO) standard og oppsett. For full pakke (independent rider) så tar vi deg gjennom gjennom 44 læringspunkter. Vi kjører sjekkliste på de 10 viktigste du skal kunne. Hensikten er at du etter gjennomført kurs skal ha kunnskaper og ferdigheter nok – til at du trygt kan fortsette på egenhånd og utvikle deg som kiter.

Teoridelen er ca 3 + 1 timer inne, og resten er praksis ute med trening, gjennomgang av alle sjekkpunkt og aktiv veiledning.

Påmelding Steinar Lundgren –  92 85 48 00. Eller mail til [email protected] (Fjern
SPAMFILTER fra adressen) (Vår nettside er www.powerkite.no)

Kursavgift betales til Kontonr: 2510.18.43907 (Larviksbanken)

Vær tidlig ute med bestilling, vi gleder oss til å se deg

Kurs 2023

Powerkite.no holder snøkitekurs hele vintersesongen, med base på Vierli.

Januar

21-22. 
28-29.

Februar

4-5.
11-12.
18-19.
25-26.

Mars

4-5.
11-12.
18-19.
25-26.

April

1-2.

Teorikurs er på Vierli kafeteria og praksisen er i området rundt.