Vinje Fjellflora

Velkommen til en blomstrende butikk på Rauland!

Vinje Fjellflora har et stort utvalg i både avskårne blomster og potteplanter til innebruk, utebruk og hytte bruk….også sære, rare planter for de som liker det!

Mellom alt det frodige, finner du blant annet vakre blomsterpotter, økologiske såper, lys og duker – alt du trenger for å skape lun høststemning. Produktene er fra leverandører som: I.C.Lauvring, Bloomingville, Gry og Sif, Klokkegården, Olivkellan, Riverdale og KriFon.Trenger du blomster til spesielle anledninger, har vi lang erfaring, og lager alt av binderi, for eksempel bordpynt, brudebuketter og sorgbinderi. Og vil du sende en hilsen til noen, leverer vi blomster i hele Vinje.

I et eget hjørne av butikken har vi klær for vakre, feminine damer i alle aldre. Unike klær, som du ikke finner overalt. Vi fører merkene Container og Zoulmate, og til våren får vi inn nok et dansk merke, By Lysgaard, som også vil gli inn i konseptet.

Du finner også tilbehør som smykker, vesker, luer og votter hos oss på Fjellflora.

Velkommen til en blomstrende butikk på Rauland!


Aktuelt


No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.