lørdag 3. oktober, kl 15:00

Høsttreff på Rauland Høgfjellshotell

Rauland Hyttevelforening inviterer til Høsttreff på Rauland Høgfjellshotell lørdag 3. oktober 2020 kl. 15.00 -18.00.

Vi ønsker deg som hytteeier i Rauland velkommen til årets høsttreff. Har du venner på hyttebesøk? La de bli med på vårt hyggelige arrangement! Vi ønsker å kombinere aktuell informasjon for hyttefolket med sosialt fellesskap, god underholdning og ikke minst god mat & drikke.

Tradisjonen tro blir det servert god spekemat med tilbehør samt kaffe og kake. Vi har også gleden av å by på flott underholdning av sanger Anne Gravir Klykken fra Skien. Vi lover flotte musikalske innslag ispedd litt historiefortelling. Og sist men ikke minst kan du bli den heldige vinner av noen flotte lokale premier som vi trekker blant alle som kommer på høsttreffet.

I samarbeid med Rauland Høgfjellshotell skal vi ivareta alle smittevernhensyn, som bl.a. innebærer at antall deltakere i år er satt til maks 80 personer, så det gjelder å være tidlig ute! Faktura sendes etter din påmelding med betalingsfrist før høstmøtet eller betaling med VIPPS i forkant (ikke kontant betaling). Evt. drikkevarer kjøper og betaler du direkte på hotellet.

Har du lyst å delta?

Meld deg på i dag og senest innen 29.9.

Påmeldingsskjema finner du her

Medlemmer av Hyttevelforeningen betaler kun kr. 150,- og andre gjester kr. 200,-.

Ta kontakt på [email protected] hvis problemer med påmelding.

 

Datolørdag 3. oktober
Tidspunktkl 15:00 - 18:00