Booking


Velkomen til Raulandsakademiet

Raulandsakademiet er eit kurs– og aktivitetssenter i Rauland sentrum. Her er det rimeleg overnatting i enkle, moderne rom heile året.
Kurs i tradisjonelle og nyare handverksteknikkar tilbys sommar og haust. Marknadsdag, konsertar, familiemiddag med meir står på programmet – Vel møtt!

Raulandsakademiet huser også USN – Institutt for tradisjonskunst og folkemusikk, som tilbyr høgare utdanning i folkekunst og folkemusikk.


Aktiviteter


KURS
Raulandsakademiet er den staden i Noreg som tilbyr flest kurs innan tradisjonshandverk. Les mer om vårt kurstilbud i 2018.

Les mer
OVERNATTING
Raulandsakademiet tilbyr overnatting med frokost året rundt på enkelt, 2-sengs- eller familierom.

Les mer
TELEMARKSTUNET
Telemarkstunet er en samling lafta hus i et eget tun. Her er det håndverksutstilling, vedfyrt steinovnsbakeri og sommerkafè i Årestoga med servering av tradisjonsmat.

Les mer
FASILITETAR
Vi har flere store fellesrom, TV-rom, peisestue, gymsal og fler fasilitetar på akademiet. Les mer om fasilitetane.

Les mer
MAT & DRIKKE
Vi har matsal med plass til 90 personar, og her blir det servert god og heimelaga mat.

Les mer
SELSKAP
Har du noko å feire? Me har gode erfaringar med å arrangere slektstemne, jubileum, og bursdagsfeiring.

Les mer

Hva skjer på Rauland?


Aktuelt


Overnatting


Se alle ()
Hotell ()
Feriepakker ()
Sorter 
  • Date
  • Title
  • Popular post

Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 dager siden

Raulandsakademiet as

Kom innom jolemarknaden på Telemarkstunet laurdag og sundag. bakeri, kafe, handverksutsal. I Loftet held Mona og Bodil til med sal av flotte vesker og lekre strikkeplagg. ... Se merVis mindre

Kom innom jolemarknaden på Telemarkstunet laurdag og sundag. bakeri, kafe, handverksutsal. I Loftet held Mona og Bodil til med sal av flotte vesker og lekre strikkeplagg.

3 dager siden

Raulandsakademiet as

i samband med jolemarknad på Telemarkstunet kjem Knut Våmartveit og Birger Bastiansen til Gardsjordstoga laurdag. Dei sel knivar og knivblad. ... Se merVis mindre

i samband med jolemarknad på Telemarkstunet kjem Knut Våmartveit og Birger Bastiansen til Gardsjordstoga laurdag. Dei sel knivar og knivblad.

3 dager siden

Raulandsakademiet as

Sara og Malin kjem til Årestoga på Telemarkstunet laurdag kl 14. Dei spelar norsk og svensk folkemusikk og julemusikk, fiolin og nykkelharpe. Dei spelar for hatten. Velkommen ... Se merVis mindre

Sara og Malin kjem til Årestoga på Telemarkstunet laurdag kl 14. Dei spelar norsk og svensk folkemusikk og julemusikk, fiolin og nykkelharpe. Dei spelar for hatten. Velkommen
Vis mer