Selskap

Har du noko å feire? Vi tek gjerne på oss å arrangere selskap og andre tilstellingar, for dei som måtte ynskje det. Me har gode erfaringar med å arrangere slektstemne, jubileum, og bursdagsfeiring.

Ta kontakt! Me lagar den riktige pakke for deg!

Vinjesalen
Er det snakk om større arrangement, der ein treng plass til mange folk, har vi Vinjesalen, festsalen vår, som er fin til slikt bruk. Vi syter for mat og drikke, og gjestene kan overnatte her.

Telemarkstunet
Gardsjordstoga på Telemarkstunet kan ein leige om ein vil ha eit intimt og hyggeleg selskapslokale til feiring av ein stor dag. Her kan vi tilby ein komplett festmeny for inntil 60 mennesker (minste bestilling 20 personar). Ein fin måte å feire bursdag, bryllaup eller jubileum.

Ein kan også leige lokale på Telemarkstunet om ein vil arrangere eit kurs eller ein fest der ein legg inn ein del aktivitetar, t.d. matlaging i Gardsjordstoga, baking i Eldhuset, konsert i Årestoga, eller røyking av kjøt og fisk i Badstoga.

Konferanse og Møterom
Legg ditt neste konferanse hit! Vi har fleire rom egnet for foredrag og møter, pluss alt som trengs av servering og overnatting.

Alkohol
Vi har skjenkeløyve i alle selskapslokale. Det er ikkje lov å ha med medbrakt alkohol.

Ta kontakt på tlf. 35 07 32 92 eller [email protected] for prisar og meny.