Høsttreff på Rauland Høgfjellshotell

Publisert: 03.09.2019 12:09
Lørdag 5. oktober 2019 kl. 15.00-17.00

Vi ønsker deg som hytteeier i Rauland velkommen til årets høsttreff. Har du venner på hyttebesøk? La de bli med på vårt hyggelige arrangement! Vi ønsker å kombinere aktuell informasjon for hyttefolket med sosialt fellesskap, lokal underholdning og ikke minst god mat & drikke.

Rjukan har en unik industrihistorie, så unik at den nå er på UNESCOs verdensarvliste. Vi vil gjerne gi deg litt kulturelt påfyll og denne gang byr vi på et kåseri om «Rjukan – Notodden industriarv» ved Øystein Haugan. Øystein er verdensarvkoordinator i Tinn kommune og eminent historieforteller med et stort engasjement for Rjukan og industrihistorien.

Tradisjonen tro blir det servert god spekemat med tilbehør. Rauland Hyttevelforening og Rauland Turist ved Torben Andersen vil samtidig benytte anledningen til å fortelle om smått og stort som er av interesse for deg som hytteeier. Sist, men ikke minst kan du bli den heldige vinner av noen flotte lokale premier som vi trekker blant alle som kommer på høsttreffet.

Både ordfører og representant fra næringskontoret i Vinje kommune kommer for å orientere om saker som kan være av interesse.

Medlemmer av Hyttevelforeningen betaler kun kr. 100,- og andre gjester kr. 150,-.

Faktura sendes ved påmelding med betalingsfrist før høstmøtet. Også mulighet for betaling med VIPPS / kontant ved fremmøte på hotellet. Evt. drikkevarer kjøper og betaler du direkte på hotellet.

Har du lyst å delta? Meld deg på i dag og senest innen 30.9.

Vi har sitteplasser til 120 gjester så her er det først til mølla som gjelder.

Ta kontakt på [email protected] hvis problemer med påmelding.

Til påmeldingsskjema