Butikker

Ridderhus

Marie Ridderhus produserer smykker i sølv inspirert av naturen i Vest-Telemark, samt myter, sang og symboler fra norsk folkekultur.

Øyfjell Sag & Høvleri

Salg av trevare og spesial dimensjoner. Bygging av stavbygg og andre snikkar tjenestar. Vi har det du trenger til hus og hytte.

Heimil

Heimil er eit lokalt ord, og betyr «å ha ting i huset». Heimil er ein gåve- & interiørbutikk med god stemning, og trivelege og hjelpsame damer.

Rauland Servicesenter AS

Esso Rauland Servicesenter er en fullservice bensinstasjon i Rauland sentrum. Åpent mandag – lørdag 07:30 – 21:00, søndag 09:00 – 21:00.

Vinje Fjellflora

Vinje Fjellflora har et stort utvalg i både avskårne blomster og potteplanter til innebruk, utebruk og hytte bruk….også sære, rare planter for de som liker det!

Coop Prix Rauland

Butikken er på ca. 260 kvadratmeter, og er med dette en stor og moderne Coop Prix-butikk i Rauland. Sentral beliggenhet i Rauland sentrum.

Trend Rauland Jernvare

Vi kan tilby et rikt utvalg av varer innen jernvare, belysning, maleprodukter og mye mer. Opent mån-fre 09.00 – 16.30, laurdag 09.00 – 15.00.

Spar Rauland Varesenter

SPAR Rauland er en dagligvarebutikk i Rauland sentrum. Du finner oss i Spar Handelshus. Vi har egen ferskvareavdeling og tilbyr også post i butikk.

Rauland Fjellsport

Godt utvalg av klede og utstyr for sport og fritid.. Rauland Fjellsport finn du i 2. etasje i Rauland Handelshus sammen med Tinn Sparebank.