Haukeli Husky

På Haukeli kan du oppleve hundespann og ekte villmarksopplevelser. Haukeli Husky arrangerer rundturer, halv og heldagsturer i vakker og snødekt villmarksnatur.

Lær å kjenne og ta hånd om ditt eget hundespann, bli smittet av disse hundenes entusiasme og glede over å være i sitt rette element! Det å kjøre sitt egen hundespann, med venlige og hardtarbeidende Alaska huskier er noe av det mest fantastiske du kan oppleve. «Dette er noe av det beste jeg har opplevd!» hører vi ofte fra våre gjester.

Hundekjøring er drømmer om ekte villmarksopplevelser langt fra sivilisasjonens stress, tidsjag og krav. Bak spannet, på sleden, er det kun deg selv, dine lojale, firbeinte venner og høyfjellets stillhet og ro – ingenting annet. Haukeli Husky tilbyr guidede hundespannsopplevelser ved randsonen av Hardangervidda.

På tur med oss ser du aldri inn i et glorete esso- skilt, turistinformasjoner eller hyttelandsbyer. Det eneste du ser er fjell, og det eneste du hører er vinden som suser, din egen pust, sledens knirking og myke, raske poter mot snøen.

Vårt mål er å gi mennesker genuine villmarksopplevelser; opplevelser de ikke så lett kan oppleve andre steder. Velkommen til oss!

Besøk Haukeli Husky her

Telefon: 41511304
E-post: post@hundespann.no

Raulandsvegen 800
3864 Rauland