fredag 9. august
Neset Telemark

Nesetdagane 2019 – Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

Nesetdagane arrangeres for 8. gang ! Og i år er det igjen flotte artister som skal stå på utendørscenen på bredden av Totak !

Fra Januar til mars kunne man se og høre Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes i en av TV2s mest populære programserier «Hver gang vi møtes», som to av i alt syv medvirkende artister. I musikalske møter mellom Maria, Lars, Sol Heilo, Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Tom Mathisen og Katastrofe, skapes det magi, nydelig musikalske opplevelser og gode samtaler.

Med gjensidig beundring for hverandre som artister oppstod det tanker om et musikalsk samarbeid mellom Maria og Lars, og fra rundt 1. mars har de vært på turneveien sammen.

Maria og Lars ønsker å gjøre en serie konserter sammen. De møtes på scenen gjennom egne viser og andre sanger som har stor betydning for begge.

Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band med tre musikere.

Gitarist og musikalsk leder: Bernt Rune Stray

Vi kan garantere en flott konsertopplevelse for publikum!

Kjøp billetter her

Til Neset Telemark

Heine Totland og Twang Gang

Denne humørpillen av et band får stemningen i taket, og er perfekt for en festkveld i alle aldre! Med spilleglede og smittende energi serveres de beste «Rock’n roll-låtene» fra 50- og 60-tallet! I front står Heine Totland, en fremragende vokalist og entertainer.

Twang Gang er stolte rockabillyrebeller og tradisjonsbærere fra Voss, En arv, en Twang, en tid, der dansegulvene duver og lufta damper av svette. Pulsen vibrerer i høyspent ståbass. Lynraske fingre plukker gitar. Stenger puster, vrenger og vrir seg, mens takten dunker som ekstra hjerteslag i brystet. Countryknekk i stemmen, brylkrem i håret. Sangen i taket, bena plantet på bakken.

Du skal kjenne det i både beina og hjertet at du skal trampe takten, tenke at livet er fint, og danse. Eller kanskje bare kikke på de som gjør det, mens du bredbeint knekker litt diskrèt i hoftene selv.

 

Maria Haukaas Mittet

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjon-finalen. I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, hvor Maria synger flere låter på egen dialekt. I 2014 gav Maria ut sitt første norskspråklige album «HEIM» , der hun med stor suksess skrev egne viser, og fremførte andres på egen dialekt og med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Gjennom sanger som «Folk i Husan» (Kari og Ola Bremnes) «Himmel i mella oss» og «Heim» har Maria funnet hjem til musikken som ligger hjertet nærmest. I 2015 stakk hun av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp», nettopp med en vise fra nord: Gjennom sorga går ei sang (Halvdan Sivertsen). I 2017 og 2018 turnerer Maria også med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen med egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet.

Lars Bremnes

Født i Svolvær og bosatt i Harstad siden 1997. Debuterte med «Stjernesukkertøy» i 1994. Lars har gitt ut syv album under eget navn, og to album med søskena Kari og Ola. Lars har fått Spellemannsprisen i 2000 og 2006 og i Prøysenprisen 2009. Lars jobber nå med ny plate og kommer i løpet av høsten ut med singelen «Elias». Mange har latt seg røre av sangen om flyktningen Elias gjennom en video på sosiale medier.

I 2015 slapp Lars albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1 s A- liste.

Datofredag 9. august
TidspunktHele dagen
StedNeset Telemark