onsdag 24. juli

Marispelet ved Rjukanfossen 2019

Marispelet, et utendørs musikk historisk spel om den forbudte kjærligheten ved stupet av Rjukanfossen, 24-27. juli 2019

I dette spelet får publikum oppleve den gripende kjærlighetshistorien om den viljesterke rikmannsdatteren
Mari og fattiggutten Øystein.

Skuespillere og musikere spiller sammen med en stor gruppe fantastiske lokale amatører og gjør dette uteteateret til en ”kulturbombe” i følge Telemark Arbeiderblad.

Når Rjukanfossen slippes i siste scene og de elskende står på kanten av stupet sitter publikum med klump i halsen og Marispelet lever opp til Mona Levins anmeldelser om å være et spel av “spektakulært merke”.

Forestillinger 2019

• Onsdag 24.juli kl. 20.30
• Torsdag 25.juli kl. 20.30
• Fredag 26.juli kl. 20.30
• Lørdag 27.juli kl. 17.00 og 21.00

Billettene koster kr 490,- for voksen og kr 280,- for barn (6-15 år). Det er innslipp en halvtime før
forestillingstart. For VIP-billetter – se nedenfor!

Billetter kan fåes kjøpt på marispelet.com eller på disse overnattingsstedene: Sandviken Camping, Gaustablikk, Rauland Høgfjellshotell, Skinnarbu Nasjonalparkhotell, Tuddal Høyfjellshotell og Søstrene Storaas.

Busser opp begynner å gå kl. 18.00 fra Rjukan torg og koster 100 kr per person, billetter kan kjøpes på visitrjukan.com. Man kan også parkere på parkeringsplassen ved innkjørselen til Selstali seter, det koster kr 150,- pr. bil, det er begrenset med plasser.

VIP-billetter til Marispelet

I år tilbyr vi noen helt nye og eksklusive VIP-billetter, dette for å tilby noe mer og annerledes. VIP-billetter er billetter med reserverte plasser til Marispelet på premieren onsdag 24. juli eller torsdag 25. juli, guidet tur under buss-transport og nydelig mat fra Sultcompagniet.

Menyen består av nydelig fiskesuppe eller smakfull gulasj, som serveres med Sult Compagniets hjemmebakte hvitløksbrød.

Til dessert serveres hjemmelagd ostekake med norske jordbær eller Gateau Marcel sjokoladekake.

Prisen er kr 990 pr person (drikke er ikke inkludert i prisen). Middagen serveres i Skriugata 26, kl 18, og dere hentes med buss kl 19.30.

Ved bestilling av disse billettene send mail til [email protected] med navn, antall og dag, også vil dere få tilsendt betalingsinformasjon og billetter etter betaling er mottatt.

 

Datoonsdag 24. juli
TidspunktHele dagen