lørdag 7. oktober

Høsttreff på Rauland Høgfjellshotell

Lørdag 7. oktober 2023 kl. 15.00-18.00

Visste du at Norges ledende senter for arbeidsrettet rehabilitering ligger på Rauland? Svein Kostveit er direktør ved Rehabiliteringssenteret AiR. På vårt høstmøte kommer han for å fortelle om den fantastiske utviklingen på AiR fra 1986 og frem til i dag. Fortsatt med et like sterkt fokus på å se helse og arbeid i sammenheng.

Sveinung Myljomtveit er kjent i hele Vest-Telemark for sine friske fraspark. Han har lovet å stikke innom på høsttreffet for å gi oss sine høyst personlige synspunkter både på hyttebygging, reiselivsutvikling og andre temaer som er høyst aktuelle for oss i foreningen.

Rauland Høgfjellshotell serverer en smakfull spekemattallerken med godt brau og annet tilbehør. Til dessert får vi kaffe/the med kake. Drikkevarer kjøper og betaler du i baren på hotellet.

Pris kr 300,- for medlemmer og kr 350,- for gjester.

Vi ønsker deg som hytteeier i Rauland velkommen til årets høsttreff. Har du venner på besøk er de selvsagt også velkomne.

MELD DEG PÅ I DAG – SENEST INNEN 1.OKTOBER.

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

Betal med VIPPS til #125958 Rauland Hyttevelforening før du kommer på høsttreffet. Alternativt kan du få tilsendt faktura når du har foretatt påmelding.

Ta kontakt med [email protected] dersom du har noen spørsmål.

Velkommen!

Hilsen styret

Datolørdag 7. oktober
TidspunktHele dagen