Hjem > Skiferie > Langrenn


Langrenn

Skiferie i Rauland - Telemarks største vinterdestinasjon!

Fantaski

Aldri meir bakglatte ski!

Løyper

PDF-versjon:

Skiløyper, Enkle Arabu

Trykk for stort bilde


Rauland kan tilby et fantastisk skiterreng

Rauland er et suverent langrennsområde med til sammen 150 km velpreparerte langrennsløyper.
Løypene ligger i variert terreng, ca. 60 kilometer skøytetrasé med ett klassisk spor, resten er preparert med to doble klassiske spor. Her er ca. 70 kilometer høyfjellsløyper og 80 kilometer skogsløyper.

Variert løypenett i Telemark

Løypenettet er dessuten så variert og omfattende at du ikke trenger å ta samme turen flere dager, men kan møte nye opplevelser hver dag. En tur i Silkedalen fra Vierli eller Rauland Skisenter er verdt å prøve. Her går løypene helt opp på høyfjellet i et vakkert og variert landskap.

De aller fleste av turene kan innledes eller avsluttes med skibuss, avhengig av hvor i Rauland du bor.

Flombelyst langrennsarena

For å sikre tidlig sesongåpning i begynnelsen av november, har vi 6 km flombelyst kunstsnøløype tur-retur mellom Rauland Høgfjellshotell og Vierli Turistsenter.

2 Lysløyper

Rauland har også en 8 km sammenhengende lysløype fra sentrum til Attføringssenteret. Det er lys i løypene fram til kl. 22.00 hver kveld.

Vinterløypekartet til I.L. Dyre Vaa får du kjøpt i papirutgave på turistkontoret og hos overnattingsbedriftene for kr. 50,-
Kartet har alle løypedistanser, skiltkryssnummer og fargekoder for skilting.

God tur!

Løyper:

Trykk for stort bilde.

Både bedriftene og hytteeierne i Rauland oppfordrer alle som bruker løypene til å bidra med løypeavgift. Men hvorfor betale?

SilkedalenDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.