Hjem > Skiferie > Kiting


Kiting

Skiferie i Rauland - Telemarks største vinterdestinasjon!


Opplevelsen av å kite på snø med ski eller brett er den moderne versjonen av når to slitne turkamerater trer anorakken inn på stavene og holde den mellom seg, for å bli blåst hjem til hytta etter en lang tur. Lekent og frydefylt for barn og voksne. For ikke å glemme at toppturopplevelsen blir en helt annen historie når du kan benytte kite til og fra. Den ultimate gavepakken til deg selv eller andre.

Weekendkurs 2017:

Early bird: 14.-15. januar 

Early bird: 28-29 januar  

Classic: 4-5. februar (fullbooket)

Vinterferiekite: 18-19. februar og 25-26. februar og 4-5 mars

Classic: 18-19 mars 

Påskekite: 8-9 april og 13-14 april

Meld deg på!

Meld deg på her!

Ved spørsmål/påmelding, kontakt Steinar Lundgren på

tlf: 92 85 48 00 eller email  postSPAMFILTER@dragekompaniet.com <postSPAMFILTER@dragekompaniet.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen).

(Vår nettside er www.powerkite.no)

Kursavgift betales til Kontonr: 2510.18.43907 (Larviksbanken)

Kampanjepris

Full pakke (independent rider): kr 2200.- pr person. Prisen inkluderer kiteutstyr, materiell og ca. 12 timer instruksjon, fordelt på full dag lørdag og søndag. Når det er mulig så tar vi oppstart fredag kveld med introduksjon fra 19:30-21:00. Oppstart lørdag og søndag er presist kl 09:00 på Vierli kafeteria, nede i kjelleren.

Introduksjonskurs: kr 450,- per person. Prisen inkluderer kiteutstyr (Trenerkite) og 3 timer instruksjon. Vil du gå videre til full pakke trekkes beløpet fra kursavgiften.

Om det skulle slutte å blåse mens vi holder på blir ikke kursavgiften refundert, men du får tilbud om å være med på ett senere kurs.

Kursinnhold 

Vi kurser i henhold til International Kiteboarding Organisation (IKO) sine regler. For full IKO pakke (independent rider) så skal du gjennom 44 læringspunkter, og vi kjører sjekkliste på de 10 viktigste du skal kunne. Hensikten er at du etter gjennomført kurs skal ha kunnskaper og ferdigheter nok - til at du trygt kan fortsette på egenhånd og lære deg mer om kiting. På gode dager spanderer vi bål med pølser og tilbehør til lunch.

Vær tidlig ute med bestilling. Teorikurs er på Vierli kafeteria og vi trener på Uvatn nedenfor kafeteriaen.

Trenger du overnatting anbefales Vierli Turistsenter som både har hytter og hotell. E-post: postSPAMFILTER@vierli.no <postSPAMFILTER@vierli.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Du må selv ha med:

  • Eget skiutstyr. Helst alpin, randone eller telemarkski. Vi anbefaler ikke snowboard på kurs.
  • Hjelm er obligatorisk. Vi anbefaler også ryggskinne og knebeskyttere da det hjelper med å holde varmen så vel som beskytter deg om du faller.
  • Fjellvett. Det vil si varme klær. Ta med ekstra hansker/votter, varm drikke, sokker og undertøyskift om du blir svett/våt.
  • Nistepakke og drikke, eller handle etter behov på Vierli Kafeteria når vi tar pauser. 


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.