Hytter og leiligheter

Rauland Feriesenter har lange tradisjoner med utleie og tar imot gjester fra hele verden.

Vi har en rekke hytter og leiligheter for utleie og enhetene ligger i 6 felt: Panorama, Tiurtunet, Rugdetunet, Holtardalen, Heimvegli og Vierli Hyttegrend.

Du finner flotte langrennsløyper et stein kast unna hyttene vinterstid, og fine turløyper om sommeren.

Ønsker du ski inn/ ski out til alpintområder må du leie i områdene Panorama, Tiurtunet, Rugdetunet og Holtardalen. På Vierli har vi åpent barneområdet, perfekt for de aller minste. Vierli Hyttegrend er også et perfekt utgangspunkt for langrennsløyper.

På sommerstid har vi gratis fiske i to av våre nærliggende fiskevann på Vierli, milevis av turstier og båt og kano kan brukes fritt av Rauland Feriesenters gjester.

Alle våre hytter er meget godt utstyrt for selvhushold, og alle har stue med tv og peis eller peisovn.

Fra 11.05.2020 er det innført obligatorisk sluttvask ved booking av overnatting hos oss. Dette er innført som en del av våre smittevernstiltak, slik at du som gjest kan føle deg trygg på at renholdet blir ivaretatt på en god måte. Alle enheter har også en sekk ved inkludert i leien. Mange av våre enheter har trådløst internett, badstue og vaskemaskin.

Alle hytter har bilvei til inngangsdøra.

Vår felles resepsjon ligger på Camp Vierli Hotell. Her får du informasjon om ditt opphold på Rauland og utlevert hyttenøkkelen.

Adresse til resepsjonen: Rjukanvegen 195

Ekstra tjenester

Ta kontakt med resepsjonen for bestilling.

– Leie av sengetøy
– Leie av barnestol/barneseng

Vi leier ut hytter og leiligheter året rundt.

Kontakt Rauland Feriesenter på telefon 35 07 23 00 eller [email protected]