Så var det jul igjen


Thea reiser til hjembygda for å feire norsk jul med familien. Men i år har hun med seg Jashan, den indiske kjæresten. Det som skulle bli en helt vanlig jul, utvikler seg snart til en turbulent og hjertevarmfeiring som snur opp-ned på tradisjoner og tvinger familien til å finne julegleden på ny.

Strøm filmen på Netflix!

VG:  Norsk julefilm på verdenstoppen

I denne romantiske julekomedien vil krasjet mellom norsk og indisk kultur snu opp-ned på tradisjoner og tvinge familien til å finne julegleden på ny.

Skuespillere: 
Ida Ursin-Holm spiller Thea, @idaursinholm
Kanan Gill spiller Jashan, @kanangill
Marit Adeleide Andreassen spiller svigermor Anne-Lise, @maritadeleide
Mads Sjøgård Pettersen spiller Theas eks kjæreste,@mads_pettersen_

Produksjon:
Forfatter og regissør: Petter Holmsen
Produsenter: Espen Horn, Kristian Strand Sinkerud og Jenny Victoria Jærn
Produksjonsselskap: Motion Blur
Distributør: Netflix
Sjanger: Komedie

» Se klipp fra filmen her
» Hør Emma Steinbakken - "Hjemme for meg"

Image
Image

AktueltOm regissør og manusforfatter

Petter Holmsen uteksaminerte med BFA i Film fra Long Island University i 2014. Han var den første og eneste flmstudenten i universitetets historie som ble tildelt den prestisjetunge tittelen Valedictorian. Han startet karrieren som casting director, samtidig som han jobbet tett med Harald Zwart som hans regiassistent og 2nd unit regissør.

Petters spilleflmdebut samlet familier til kinoene med påskekomedien «Fjols til Fjells» — en siste latter før Covid19 stengte ned samfunnet. Han har regissert fere TV-serier som «Neste Sommer», «Aldri Voksen» og «Oljefondet», før han skrev og regisserte sin egen serie for Netflix, ̈«Post Mortem: Ingen dør på Skarnes», som ble godt tatt i mot av både kritikere og publikum.


Image