Spis godt på Raulandstoga – i sentrum av Rauland

Visste du at Raulandstoga har servert skikkelig hjemmelaget mat helt siden 2002? Stoga serverer kald og varm lunsj, burgere, fisk og har mye godt på menyen.

Driverne, Jarle, Stine og Anlaug, har mange års erfaring og er nøye med råvarene. – Mange er opptatt av lokalmat, også vi. Derfor bruker vi lokale råvarer når det er tilgjengelig, ellers bruker vi gode norske råvarer. Til syvende og sist er det sluttresultatet som teller. Pizzabunner, flatbrød og diverse andre bakervarer produserer vi selv.

Ideen med Raulandstoga er at gjestene kan komme innom å få servert skikkelig hjemmelaget mat. Hver høst skjæres slakt av vilt og lam og gjøres klart til karbonader, biffer, steiker, gryter, supper og kraft. – Da vi er i en liten bygd prøver vi å dekke mange behov. Derfor tilbyr vi også kald og varm lunsj, burgere, fish & chips og full kaffemeny.

Raulandstoga er et uformelt spisested/kafe midt i Rauland sentrum. Stoga har to lokaler og plass til ca. 80 gjester. For private selskaper/møter er det i tillegg til vanlig meny egne selskapsmenyer (minimum 10 personer) som kan tilpasses gjestenes ønsker. Raulandstoga kan også tilby catering for henting utenom de travleste periodene i året.