Julekomedie fra Rauland


Thea Evjen tar med kjæresten sin hjem til Norge for å introdusere han for familien og feire jul. Det er bare en liten ting hun ikke har fortalt dem - at han er indisk.

I denne romantiske julekomedien vil krasjet mellom norsk og indisk kultur snu opp-ned på tradisjoner og tvinge familien Evjen til å finne julegleden på ny.

Sjanger: Komedie
Innspilling: 
 Februar-Mars 2023
Antatt premiere: Desember 2023 
Produsent: Motion Blur

AktueltOm regissør og manusforfatter

Petter Holmsen uteksaminerte med BFA i Film fra Long Island University i 2014. Han var den første og eneste flmstudenten i universitetets historie som ble tildelt den prestisjetunge tittelen Valedictorian. Han startet karrieren som casting director, samtidig som han jobbet tett med Harald Zwart som hans regiassistent og 2nd unit regissør.

Petters spilleflmdebut samlet familier til kinoene med påskekomedien «Fjols til Fjells» — en siste latter før Covid19 stengte ned samfunnet. Han har regissert fere TV-serier som «Neste Sommer», «Aldri Voksen» og «Oljefondet», før han skrev og regisserte sin egen serie for Netflix, ̈«Post Mortem: Ingen dør på Skarnes», som ble godt tatt i mot av både kritikere og publikum.


Image