Informasjon om 20/21-sesongen – Raulandsfjell

Publisert: 18.09.2020 11:09

Det har lenge vært tvil om vi klarer og åpne alpinsenteret for vinteren. Først har vi slitt med krav til lovpålagt heisvedlikehold og wire (ståltau) som måtte byttes, og om i det var nok ble vi stengt ned i beste vinterstid pga. covid 19. Vi har tenkt mye, jobbet mye (tusen takk til alle ansatte – gjort en fantastisk jobb) og tilslutt har vi funnet en løsning. ALPINSENTERET ER ÅPENT DENNE SESONGEN😀

Vi har hatt en veldig positiv sommer med mye besøk fra lokalbefolkninga, hyttefolk og turister, samt en god start på høst, som har gitt oss overskudd til å tenke videre. Samtidig har vi hatt en veldig positiv Kommune som har støttet opp om oss, og i tillegg har vi hatt venner via Spleis som har bidratt og om ikke det var nok, har vi fått finansiert nytt ståltau via gode venner av Raulandsfjell til levelige betingelser.

Vi gleder oss til å ta imot alle som vil til fjells i vinter,både på ski, overnatting og i restauranten. Siden det fortsatt vil være en periode med restriksjoner og retningslinjer vedr. smitte, vil vi selvfølgelig legge til rette for å følge alle anbefalinger som kommer fra FHI, og egne retningslinjer som kommer fra vår egen bransjeorganisasjon.

GOD VINTER!