Grupper

Vi har erfaring med grupper og selskaper opptil 100 personer,
og dekker bord til alle slags anledninger.

Jubileum, bryllup, konfirmasjon, konferanser eller bedriftens julebord? Vi har lokaler til det meste.

For bedrifter legger vi til rette for små konferanser eller turer i sporty miljø. Vi har konferanserom på hotellet, bar og restaurant og godt med sitteplasser både inne og ute.


Skoler, lag og foreninger

Vi har egne tilbud til skoler og lag, les mer her. Elevene kan bruke mye tid ute, enten det er på ski om vinteren eller med mange andre aktiviteter sommer/høstsesongen. Vi kan også legge til rette for mer faglig utbytte, f.eks i ski teknikk, skivett, skredfare, førstehjelp, kjøkkenhjelp, osv.

Alpintgrupper/idrettslag
Alpinsenteret har 8 nedfarter, horav 2 holder høy standard for konkurranse/treningskjøring. Det er tidligere arrangert nm og internasjonale konkurranser i alpint og telemark. Deler av anlegget er flombelyst, og vi har faste kvelder med kveldskjøring.

Vi tilbyr gjerne grupper egne åpningstider, hvis de ønsker dette. Her er det med andre ord nok utfordring for en fin treningsleir/renn eller bare en sosial samling.

Området rundt Raulandsfjell passer ypperlig til alle typer trening – alt fra ski og langrenn på vinteren til løping, bakkeløp, sykkel, sandvolleyball og diverse vannaktiviteter i sommerhalvåret.

Kontaktinformasjon

Telefon 35 07 35 55
post@raulandsfjell.no