#AfterbangTour – Raulandsfjell

Magasinet Afterbang.no besøkte Raulandsfjell – les artikkelen og se video fra Afterbangtour 2019 her: 

Når vi reiser rundt er det noen destinasjoner som har en høyere stjerne enn andre. Og det er ingen turer gutta er mer stoked på enn Raulandsfjell. Ta Hugo som eksempel, han kastet seg i bilen og tok en dagstur fra Tønsberg da han fikk med seg at det var dette som gikk ned. Dette ble tredje året på rad, og nok en gang ble det en av årets morsomste turer!

«Raulandsfjell har fort blitt en av mine favorittdestinasjoner hva gjelder heisbasert frikjøring. Drøssevis av linjer og puter man kan leke seg i rett ut av heisen.» – Erik Michelsen.

Vi har tidligere kjørt både Vierli og Raulandsfjell på en langhelg, men denne gangen ble det to dager i Telemarks pudderparadis. Crewet ble innkvartert i leilighetskomplekset i bunnen av bakken, fikk spandert egg og bacon til frokost, bratte heng, klipper, steiner og natural hits i bakken, og saftig biff til middag. Litt jelly?

Jonas Kil Nilsen sa det så fint med vi stod i t-kroken. «Kanskje kjipt å si det, men å kjøre her er morsommere enn å kjøre park.» Han sikter til det morsomme terrenget og de utallige linjene du kan velge mellom trærne.

«Rauland har vært et av de feteste stedene vi har besøkt, alle tre sesongene vi har tura rundt. Her i Raulandsfjell tørr jeg påstå at du finner en av de beste heisbaserte, pudderhullene i Sør-Norge. Vanvittig fet bakke, og veldig bra service! Også ligger Vierli Terrengpark rett oppi høgget.»Fortsetter AfterbangTour- veteranen.

Undertegnede må si seg enig, han har allerede bestemte seg for at hvis drømmen om hytte en gang blir virkelighet, så skal den ligge i hjertet av Telemark, i Rauland!

Det er ikke så mye mer å si egentlig. Det er faktisk så episk, at uansett hvor du svinger ut av løypa, så er det god shred – det blir bare ikke bedre enn det. Nyt årests episode fra Raulandsfjell, og ikke nøl med å ta turen selv, dette må du bare prøve!