Høsttreff på Rauland Høgfjellshotell

Publisert: 14.09.2021 10:09

Rauland Hyttevelforening inviterer til Høsttreff på Rauland Høgfjellshotell lørdag 9. oktober 2021 kl. 15.00 -18.00.

Vi ønsker deg som hytteeier i Rauland velkommen til årets høsttreff. Har du venner på hyttebesøk? La de bli med på vårt hyggelige arrangement! Vi ønsker å kombinere aktuell informasjon for hyttefolket med sosialt fellesskap, god underholdning og ikke minst god mat & drikke.

Tradisjonen tro blir det servert god spekemat med tilbehør samt kaffe og kake. Fra Rjukan kommer den eminente historiefortelleren Tor Nicolaysen, som mange kjenner som tidligere eier og vert på Rjukan Fjellstue. Han byr på et kåseri med lokale krigshistorier som du nok ikke har hørt før. I tillegg får vi besøk av Gro Hommo som driver LEGA gardsysteri og bakeri i Øyfjell og som om ikke lenge flytter virksomheten til Krossen. Gro forteller om osteproduksjonen sin og hun tar også med seg noen produkter for salg.

Og sist men ikke minst kan du bli den heldige vinner av gavekort som du kan benytte i den nye Lega butikken i Rauland sentrum. Vi trekker vinnere blant deltakerne på høsttreffet. I samarbeid med Rauland Høgfjellshotell skal vi ivareta alle smittevernhensyn.

Faktura sendes etter din påmelding med betalingsfrist før høstmøtet eller betaling med VIPPS i forkant (ikke kontant betaling). Drikkevarer kjøper og betaler du direkte på hotellet.

Har du lyst å delta?

Meld deg på i dag og senest innen 1. oktober.

Påmeldingsskjema finner du her

Medlemmer av Hyttevelforeningen betaler kun kr. 150,- og andre gjester kr. 200,-.

Ta kontakt på [email protected] hvis problemer med påmelding.