Takk til alle gjester for en flott skisesong

En fantastisk skisesong er på hell og vi vil takke alle våre gjester som besøkte oss.

Vi har hatt en solrik og opplevelsesrik påske, og langrennsesongen i år har vart i 6 måneder!

Det er fortsatt mulig for langrenn i Silkedalen i helgene fremover!

PowerClimb med Northug

Tidligere i sesongen husker du kanskje PowerClimb, der Petter Northug besøkte oss og satte preg på et av de største vinterarrangementene i Telemark. Over 1500 deltagere og tilskuere gjorde PowerClimb til et flott arrangement i Holtardalen.

– Jeg har hatt det fantastisk her i Rauland, men jeg må nok være i bedre form dersom jeg skal klare å henge med i teten i dette rennet, sa Petter Northug, som i tillegg til å delta i rennet holdt foredrag på Rauland Høgfjellshotell.

Kanskje du også husker vinterferien i år –  rekordvarm med påskesol og topp stemning i bakken? DET går an på Rauland!  Til tross for mye snøsmelting denne vinteren har vi nemlig hatt gode skiforhold og kan stolt presentere oss som en snøsikker vinterdestinasjon.

Og snøen blir sannsynligvis liggende enda noen uker til – det er derfor fortsatt gode muligheter for å få seg en langrennstur i fjellet.  Ønsker du overnatting, er Raulandsfjell og Rauland Feriesenter gode alternativer som tilbyr hytter og leiligheter hele året.

Alpintsesongen er tilbake i november – men innen den tid har vi en rekke spennende sommeraktiviteter i vente. Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert!