Booking


Viktig melding


Til alle våre gjester.

Vi må dessverre meddele at Raulandsfjell har blitt pålagt å stenge ned hele anlegget fra og med  13.mars 2020. Pålegget er gitt fra kommuneoverlegen i Vinje Kommune knyttet til situasjonen rundt Covid-19.

Dette betyr at alle heiser, utleie, kafe og pub, samt overnatting nå er stengt.

Vi ber om forståelse for den vanskelige tiden og ber alle fortsette den gode dugnaden i å hindre videre smitte.

Følg utviklingen i denne situasjonen på Visit Rauland sin informasjonsside. Her vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon fra bedriftene i Rauland.

————

Telefon Raulandsfjell 35 07 35 55
[email protected]

Løypekart 360 Panoramavisning Snø/værinformasjon

Hva skjer på Raulandsfjell?


Ikke noe nytt å vise akkurat nå.

Aktuelt


Overnatting


Se alle
Hotell
Leilighet
Camping
CampingOptional

Bobil hos oss

Vi ønsker alle bobiler velkomne til Raulandsfjell! Parkering hos oss ligger i bunn av Raulandsfjell Alpinsenter som har 8 bakker og 2 heiser. Fra enden av parkeringsplassen går også langrennsløypene på Raul...

Aktiviteter


SKISENTER
Raulandsfjell byr på storslagen offpiste og de tøffeste alpintløypene i Rauland!

Les mer
SERVERING
Prøv vår texmexbuffét eller andre fristelser fra vår restaurantmeny.

Les mer
GRUPPER
Vi har lang erfaring med gruppearrangementer og selskaper hos oss. Se hva vi tilbyr!

Les mer
SKOLETURER
Rauland har mye å tilby innen idrett og friluft. Vi tilbyr pakker skreddersydd for skoler og lag/foreninger som vil til fjells!

Les mer
SOMMERAKTIVITETER
På Raulandsfjell finnes moro for hele familien, både sommer som vinter! Les mer om vårt aktivitetstilbud med sykkel, kano og fiske.

Les mer
BOBILPARKERING
Vi tilbyr helårs bobilparkering med fasilitetene du trenger, og rimelig sesongleie.

Les mer

Velkommen til Raulandsfjell!


Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 uker siden

Raulandsfjell

... Vis merVis mindre

Kommentér på Facebook

Jaggu smelta snøen fort🤣🤣

3 uker siden

Raulandsfjell

Kjempetriste nyheter !
Vi har blitt pålagt å stenge ned alpinsenteret/hotellet/restauranten fra imorgen 13.mars til over påske. Vi kommer med mer info etterhvert som vi har kommet over sjokket!

Kommunens info:
Turistnæringa blir pålagd stenging.Vinje kommune ved kommuneoverlegen har valt å gjera nokre drastiske tiltak for å hindra vidare spreiing av Covid-19 (korona) viruset. Dette er tiltak vi ser er nødvendig for å hindra tilstrømming av folk inn til kommunen som kan vera smitta av Covid –19 viruset. Vinje kommune ved kommuneoverlegen pålegg turistnæringa å stenga spisesteder, hotell, overnattingsstader og skianlegg frå og med i morgon 13.03.2020 og over påske. Dette er inga lett avgjerd då vi ser at dette kan ha store konsekvensar for næringa og dessutan det er både vondt og vanskeleg å hindra folk til å komma til kommunen vår. Grunngivinga for avgjerda er i tråd med nasjonale føringar og smittevernlova. Vinje er ein liten kommune med 3676 innbyggarar, men har over 5700 hytter og det kan vera så mange som 20.000 –25.000 personar som oppheld seg i kommunen store delar av året. Tiltaket er òg sett i gang for å hindra vidare smittespreiing lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Når vi no er den situasjonen vi er, er det ein riktig men tøff avgjerd. Vi oppmodar alle veldig sterkt til å halda seg heime og unngåkontakt som er unødvendig. Vi ynskjerikkje at folk no bruker fritidsbustadene sine i denne perioden men held seg heime der dei bur. Dette fordi vi ikkje ynskjertilreisande med mogleg smitta til kommunen. Dette er det sendt ut melding om til alle hytteeigarar tidlegare i dag (12.03.2020).Vi oppmodar alle til å halda seg roleg i denne vanskelege situasjonen. Det er ingen grunn til å handla inn store mengder mat då det vil føra til stor belastning på dagligvarebutikkane.Vi beklagar dei ulempene dette måtte medføra, men meiner dette er eit nødvendig og riktig tiltak slik situasjonen er i dag.
... Vis merVis mindre

Kommentér på Facebook

Veldig synd, men sjølvsagt må omsyn til liv og helse telja mest! Håper på betre tider!😢

Får håpe at myndighetene kommer med løsninger som hindrer massiv død over bedrifter over hele landet. Her må det oljefondet tas i bruk.

Hei kommuneoverlegen: Hvorfor er det busslass med dansker i holtardalen da🥵

Dette var trist ,det passa jo forferdelig dårlig for dere nå som det er nok av snø og alt så så posetivt ut

Det blir spennende å se om dette var riktig når vi står med fasiten i hånd....

Rart for vi har vel fått beskjed om frem til 26 mars,hvorfor over påske?

Trist med Påske uten Rauland. Vi tar det igjen en annen gang.

Er vel og ta litt av 😇😇

😢😢

😓😓😓

😪

View more comments

Vis mer