Familiemiddag: Komle med tilbehør!

Velkomen til Familiemiddag 22. februar kl. 16-18!

I januar begynte vi det vi håper blir ein ny tradisjon – familiemiddag! Ein torsdag i månaden lager vi god tradisjonsmat for alle som har lyst til å spise med oss. Vi satser på retter som er kanskje litt omstendig å lage heime. Som altid, lager vi maten frå bunnen av. Familiemiddager får ein ekstra dæsj med kjærleik i tillegg til gode råvarer. I januar var det Totaksaure og fiskesuppe som sto på buffeten og blei oppslukt av over 30 vaksne og veldig mange fiskeglade barn. Suppa og fisken var kjempegode, men det beste var å sitte igjen etter maten og skravle med venner og naboar.

Vi håper du vil spise med oss igjen i februar. Da lager vi komler for store og små. Kalle dei det du vil, komlene serverast på buffet med røkt lammebog, svinekam, pølser, kålrotstappe, kaffe & dessert.

Ta med heile familien! Kanskje du har nokre nye naboar eller venner på besøk. Bare husk å melde dykk på innen fristen. Det tar jo litt tid å lage komle!

Påmelding til Akademikontoret:

Vaksne 250,- Barn (5-15år) 100,- Barn under 5 år går gratis.

tlf. 35073292 eller [email protected]
Påmeldingsfrist 20. februar

Var det vegetar du sa? Sei frå når du bestiller om du har allergiar eller har andre matbehov. Kokkene på Raulandsakademiet er veldig flinke til å tenke nytt å levere tradisjonsmat som tilfredsstiller dei fleste behov.