Sesongkort for lokale

Publisert: 21.09.2023 11:09

Kjære sambygding

Rauland Skisenter fortsetter med fordelaktige priser på sesongkort for dere som har bostedsadresse i Vinje kommune, og er medlem av et av de tre idrettslagene i kommunen. For oss er det viktig å gi hele familien, også foreldre, mulighet til å benytte seg av alpinbakkene her på Rauland Skisenter.  Vi håper at tilbudet vil bidra til økt rekrutering, samt en investering i gode og sunne opplevelser ute i frisk vinternatur.

Det er fortsatt de samme reglene som gjelder:

Dere må ha fast bostedsadresse i Vinje Kommune, og være medlem av enten Il Dyre Vaa, Vinje IL eller Rein IL.

Medlemmer av Il Dyre Vaa som benytter seg av sesongkorttilbudet, må kunne stille på 1 stk. dugnad i Rauland Skisenter i løpet av våren. Dette er en del av sponsoravtalen mellom Rauland Skisenter og Il Dyre Vaa.

Fra 0-4. Klasse: Gratis
Fra 5.klasse og oppover: 50% på ordinær pris.
Ungdom: Fra 5. Klasse til 17 år, og senior 65 år: 2235,-
Voksen fra 18 år: 2800,-

Sesongkortene kan kun kjøpes online her fra 16.september 2023 til og med 1. desember 2023.

Bruk promokode: Idrettslag2023

Kontaktperson Rauland Skisenter:
Guri Solbu
[email protected]
mob 91152163

Velkommen til en ny sesong!