Snøproduksjonen er i gang

Publisert: 18.11.2022 10:11

Nå jobbes det døgnet rundt på fjellet, snøproduksjonen er i gang. Vi har startet opp kanonene på skiarenaen (langrennsløypa mellom Vierli og Rauland Høgfjellshotell) og i hovedbakken i Holtardalen 17. november. Vi oppdaterer underveis mtp. fremdrift og åpningsdatoer.

» Sjekk snøforholdene nå!

OBS! Vi ber alle holde seg unna områdene hvor vi produserer snø, kanoner, slanger og tårn. Under snøen ligger det slanger med svært høyt trykk, mye av utstyret er fjernbetjent og kan både starte og stoppe uten at det er personell til stede ⚠️ Husk å snakk med barna deres.

Takk for at dere respektere dette og gir de ansatte arbeidsro!

Tusen takk til kommunestyret i Vinje som i går løyva søknaden på bidrag til snøproduksjonen på kr 250 000.-

Løyvinga går til å dekke deler av strmregninga til produksjonen på langrennsløypa- skiarenaen som er viktig for mange ivrige skiløpere!