Kitekurs på Rauland 2022

Publisert: 01.11.2021 13:11

Kitedestinasjonen nær deg – Rauland. Skikiting er den ultimate gavepakken til deg selv eller andre. Unn deg opplevelsen av en virkelig annerledes utendørshelg, gjerne sammen med familien. Lekent og frydefylt for barn og voksne. Snøkiting er for friluftsfolk i alle aldre. Kan du stå på ski fra før så er du allerede halvvegs.

Full pakke (independent rider), kr 2400.- pr elev. Det inkluderer lån av kiteutstyr, materiell og ca 12 timer instruksjon, fordelt på lørdag og søndag. Vi kjører oppstart lørdag og søndag presist kl 09:00. Våre erfarne og trygge instruktører møter deg der.

Introduksjonskurs, kr 450 pr person. Det inkluderer kiteutstyr (Trenerkite) og 3 timer instruksjon. Vil du gå videre til full pakke så trekkes beløpet fra introkurset i fra kursprisen på full pakke. Om det skulle slutte å blåse eller bli for mye vær mens vi holder på, så kan vi ikke refundere kursbeløpet, men du får tilbud om å være med på ett senere kurs når det passer deg.

Kurs 2022

Powerkite.no holder snøkitekurs på Rauland hele vintersesongen:

Januar 22-23, 29-30
Februar 05-06,19-20, 26-27
Mars 05-06,12-13,19-20, 26-27
April (påske) 09-10, hele påsken

 

Kursinnhold

Vi kurser i henhold til International Kiteboarding Organisation (IKO) sine regler for sikkerhet, bruk og vedlikehold av utstyret. Vårt to-dager kurs gir deg Independent rider nivå, via 44 læringspunkter, og vi kjører sjekkliste på de 10 viktigste du skal kunne. Hensikten er at du etter gjennomført kurs skal ha kunnskaper og ferdigheter nok – til at du trygt kan fortsette på egenhånd og lære deg mer om kiting.

Vær tidlig ute med bestilling. Teorikurs i gode lokaler. Været styrer hvilke spot vi velger å trene på, i nærheten av Vierli.

Trenger du overnatting så anbefaler vi Hotel Camp Vierli. Tlf: 35072300

Påmelding

Ring Steinar Lundgren – 92 85 48 00, eller mail til [email protected] (Vår nettside er www.powerkite.no)

Kursavgift betales til kontonr: 2510.18.43907 (Larviksbanken) 14 dager før kursstart.

Du må selv ha med:

  • Eget skiutstyr. Helst alpin, randone eller telemarkski. Vi anbefaler ikke snowboard på kurs.
  • Hjelm er obligatorisk. Vi anbefaler også ryggskinne og knebeskyttere da det hjelper med å holde varmen så vel som beskytter deg om du faller.
  • Fjellvett. Det vil si varme klær, ekstra hansker/votter lue, mat, varm drikke, sokker og undertøyskift om du blir svett/våt.