Spørsmål og svar om Covid-19

Publisert: 05.12.2020 12:12

Denne vintersesongen vil være preget av situasjonen rundt covid-19 og de begrensninger og tiltak som foreligger nasjonalt, regionalt og lokalt. Her kan du se ofte stilte spørsmål/svar, oversikten vil bli oppdatert etterhvert som det kommer eventuelle endringer.

Kommer dere til å stenge deler av anlegget eller redusere tilbudet i år på grunn av Covid-19?
Rauland Skisenter har varslet at det blir en litt annen drift denne sesongen. Dette er nødvendig for å trygge situasjon til selskapet. Som et resultat av en helhetsvurdering vil fire av skiheisene på Vierli, som er en del av Rauland Skisenter, ikke være i drift denne sesongen. Dette gjelder Heimvegliheisen, Vierli Terrengpark Skitau og Vierli Vinterland med tilhørende fasiliteter.

Les mer om endringer i skisesongen 20/21 på Rauland Skisenter.

Hva skjer dersom Rauland Skisenter denne sesongen også må stenge helt ned pga. pandemien?
For de som kjøper sesongkort hos oss gir vi garanti for refusjon hvis vi mot formodning skulle komme opp i en situasjon der anleggene må stenge ned større deler av sesongen grunnet Covid-19. Innenfor perioden 5.desember 2020-5.april 2021 vil følgende refusjonsordning gjelde (vi trekker fra den faktiske bruken, lik som dagskort kjøpt på nett:

Antall åpningsdager Refusjon av betalt sesongkortpris
< 75 dager 20 %
< 50 dager 40 %
< 25 dager 60 %

Det ligger i sakens natur at et eventuelt refusjonskrav ikke kan avregnes før etter at sesongen er avsluttet. Inntil sesongavslutning kan anleggseier følgelig avvise eventuelle refusjonskrav. Eventuelle krav på refusjon skal rettes til anleggseier etter dette tidspunkt.

Vi hadde sesongkort i fjor og fikk ikke brukt sesongkortet de siste ukene siden dere stengte. Får vi igjen penger, eller trukket av en ytterligere rabatt på sesongkortet?
Nei. Dette utløser dessverre ikke refusjon eller rabatt på nytt sesongkort, til tross for 6 uker kortere sesong i fjor. Totalt sett hadde vi over 75 dager åpent sesongen 19/20.

Hvorfor får vi ikke kjøpt sesongkort i år?
Sesongkort ble solgt i et begrenset antall og er dessverre utsolgt. Alle typer heiskort er begrenset denne sesongen, les mer om endringer i skisesongen 20/21 på Rauland Skisenter.

Hvilke smitteverntiltak gjelder denne sesongen?
Våre oppdaterte og gjeldende smitteverntiltak kan leses her.

Hvilke avbestillingsregler gjelder ved booking av overnatting hos dere?
Ved avbestilling av opphold i perioden etter 1.11.2020, 20 dager eller mer før ankomst, tilbakebetales hele leiesummen minus et ekspedisjonsgebyr på kr 350,-. Ved avbestilling mindre enn 20 dager før ankomst må hele beløpet betales i sin helhet.

Får vi refundert oppholdet (overnatting hos Rauland Feriesenter) om dere må stenge ned pga. Covid-19?
Dere vil få muligheten til å ombooke oppholdet til et senere tidspunkt eller få refundert om vi pålegges å stenge ned vår virksomhet.