Vintereventyret er snart i gang!

Så snart stabile kuldegrader viser seg vil vi sette i gang med snøproduksjonen på alle lokasjoner. Vi håper å kunne være i gang i midten av november med enkelte heiser om alt går etter planen mtp vær og vind.

Åpningstider, program over alle aktiviteter og arrangement vil bli publisert fortløpende på våre hjemmesider og på sosiale medier.

Det er i år investert store summer i vedlikehold og utbedringer på enkelt av våre heiser samt utbedringer av snø produksjonsanlegget på Vierli. Det er også investerer videre på snøanlegget i Holtardalen.

Når det gjelder kveldskjøring denne sesongen så vil det ikke bli opphold med åpningstid på dag og kveld. Nå vil heisene gå fra kl 10.00 om morgen til kl. 20.00 på kvelden. Det betyr mer skikjøring for deg.

Husk å få med deg 10 % på sesongkortsalget fram til 15. oktober. Kjøpes online her

Vi gleder oss til å ta imot «gamle» og nye gjester til en ny vinter sesong her på Rauland!

Hilsen oss alle i Rauland Skisenter