#AfterbangTour på Vierli

Skal du kjøre park, og vil ha hele pakka, så drar du til Vierli. Her er det blå, rød og svart linje. Hopp i alle størrelser, rails bokser og trannies. Det hele tilgjengelig med Norges raskeste koppheis.

Nytt for året er at parken nå strekker seg helt fra toppen av bakken. 4 nye elementer er plassert etter hverandre, før du kommer til der parken tradisjonelt har startet. Du får dermed ett tosifret antall hits på en lap!
Vierli Terrengpark er også en av de få parkene i landet som tilbyr kveldskjøring på lørdager, så her kan du shredde 9 timer hvis knæra holder!

De som har fulgt nøye med på touren vet at vi ikke alltid kjører raskeste veien. Så vi starter årets sesong med å si at hvis du skal fra Oslo til Vierli, så kjør riksvei 37, ikke Vegglifjell. Ikke hør på Google Maps, de har ikke peiling.

Med oss hadde vi Wicked Tuna Gang duoen Andre Ydstebø og Anders Sletten, Bmack aka Maximilliam Smith, Michelsen- brødrene og selvfølgelig Jonas Skrt Nilsen.

Vårt faste turmedlem og sjåfør Jonas Kil Nilsen var stoked på helgen, til tross for 9 timers kjøretur fredag kveld.

– Parken var dænk, og det var utallige tranny-finds og kule elementer. To svære hopp var det også, men det morsomste elementet var nesten roll-over-kulen på vei inn mot hoppene. Mye moro. Terningkast 6!

– Ah! rolen innan hoppen va min favorit mä! Foteller Maximilliam, som virket veldig gira på å ha kjørt sin første Afterbang Tour.

– Parken va dank, nice med riktigt kort snabb lift så man kan få fett många åk. Sen gillade jag också att det fanns några nice transfers för den va bygged ganska tight, från dom små hoppen till de lite större i nedre skiers left. Nice snökanter och trannys.

Swervefaktoren var selvfølgelig høy da The Bunch fantomet kjørte sikk-sakk mellom den røde, svarte og blå linja.

– Föret va ju också helt magist! Mjukt och välpreppat. Fett som fan att de pistar på morgonen så man får dom super soft corteroids!

Vi kan allerede røpe at Maximilliam blir med videre i vinter! Det gleder vi oss til, også gleder vi oss til Raulandsfjell får noen skikkelige dumper, da vi selvfølgelig har planlagt et besøk til Telemarks puddermekka også.

Artikkel og bilder er hentet fra afterbang.no