Afterbang på Vierli

Det har dumpa i Rauland denne vinteren, og mye snø kombinert med frisk satsing og ivrige shapere, har gjort at parken i Vierli kan skilte med legendariske forhold. Afterbang kjørte parken fra morgen til kveld i helgen, og gutta kan fremdeles kjenne koppheisen nøkke i skinkene.

Vierli er kjent for å ha en av landets beste parker, og i år er den bedre en i fjor! Endel justeringer har blitt gjort, og da vi snakket med parksjef Lukas fikk vi også høre at parken kommer til å få reshapes flere ganger i løpet av vinteren, og sådan kunne tilby hissige parklaps med god variasjon hele sesongen.

Andy Sletten med en Wicked Tuna spesial på rainbowen.
Foto: Scott Kvitberg

Fornøyd gjeng

-Jeg syntes Vierli parken virkelig leverer, til tross for at jeg, har ganske høye forventninger til kvaliteten på parken der oppe. Parken er variert, bra shapet og satt opp, elementene er mange og forskjellige og gir rom for kreativ kjøring. Stort + for bra shape og et kreativt oppsett av parken. En liten – for litt for flate landinger på den største kickerlinjen, forteller Marius Annmark etter å ha lappet parken 3 dager på rappen.

Andrè Ydstebø og Simen Nygård var også fornøyde.

– 4 min opp og ned, 7 hits, glatte rails i kjekke varianter og gode størrelse på hoppene, oppsummerer Andrè. Det kan ikke bli mye bedre!

-Morsom og kreativ. Uendelig mange forskjellige linjer. helt rå, tilføyer Simen.

– Vierli-parken var helt sykt baws! Vanvittig mange kule rails og trannies, pluss to “store” hopp med en veldig behagelig bue, avslutter Jonas Kil Nilsen.

Jonas Kil Nilsen var stoked på hoppene i svartlinja.
Foto: Scott Kvitberg

Oppskriften på den perfekte skidagen

Vi besøkte både Vierli og Raulandsfjell denne helgen, og må bare understreke at når forholdene er som nå, er kombinasjonen Rauland-Vierli en vanvittig bra oppskrift på hvordan du kan få tidenes feteste skidag. Vierli har kveldskjøring under flombelysning, så du kan ta med deg dine feiteste planker og rippe løssnø i Raulandsfjell, før du gjør et skibytte og heller nedpå litt god middag, popper en Redbull og gyver løs på Vierliparken etterpå. Det er hardt for lår og knær, men godt for sjela og stoken!

Litt fersk pudder over natta gjorde det mulig å ta ei litta haik til toppen på morgenkvisten og få et par myke svinger før man gikk løs på parken.
Foto: Scott Kvitberg

Vi håper dere er stoked på episoden, og at dere alle booker en tur til Rauland i vinter, det blir garantert moro!

– Jeg vil benytte anledningen til å si at den bunken med materiale jeg satt igjen med etter helgen, må være noe av det kuleste jeg har hatt å jobbe med. Gutta var helt råe både foran og bak kamera. En ekstra shout out må også rettes til Dre Pro, som igjen har latt oss klippe til en av låtene sine, sier Afterbang redaktør Michael Williksen etter oppholdet.

Video/tekst/foto: Afterbang