Kiting og kitekurs på Vierli 2018

Kitekurs på Vierli

Lær å kite! I vinter vil du få weekendkurs i snowkite på Vierli.

Det kontinuerlige kitetilbudet på Rauland, Vierli går inn i sin 6 sesong. Vi feirer med å holde samme prisen på opplevelsen av å kite på snø med ski eller brett. Den ultimate gavepakken til deg selv eller andre. Unn deg opplevelsen av en virkelig annerledes utendørshelg, gjerne sammen med familien. Lekent og frydefylt for barn og voksne. For ikke å glemme at toppturen blir en helt annen historie når du kan benytte kite til og fra bilen og toppen av fjellet.
Priser 2018

Full pakke (independent rider) er også i år kr 2200.- pr elev.
Det inkluderer lån av kiteutstyr, materiell og ca 12 timer instruksjon, fordelt på full dag lørdag og søndag. Vi kjører oppstart lørdag og søndag presist kl 09:00 på Vierli kafeteria, nede i kjelleren.

Introduksjonskurset er også i år kr 450 pr person.
Det inkluderer kiteutstyr (Trenerkite) og 3 timer instruksjon. Vil du gå videre til full pakke så trekkes beløpet fra kursavgiften.

Om det skulle slutte å blåse eller ta helt av mens vi holder på, så kan vi ikke refundere avgiften, men du får tilbud om å være med på ett senere kurs når det passer deg.
Kurskalender

13-14 jan Early bird
27-28 jan Early bird
3-4 feb Vinterglede
17-18 feb Vinterferie
24-25 feb Vinterferie
3-4 mar Classic
17-18 mar Classic
24-25 mar Påske 1
29-30 mar Påske 2
31 mar-1 apr Påske 3

Kursinnhold 2018

Vi kurser i henhold til International Kiteboarding Organisation (IKO) sine regler. For full IKO pakke (independent rider) så skal du gjennom 44 læringspunkter, og vi kjører sjekkliste på de 10 viktigste du skal kunne. Hensikten er at du etter gjennomført kurs skal ha kunnskaper og ferdigheter nok – til at du trygt kan fortsette på egenhånd og lære deg mer om kiting. På gode dager spanderer vi bål med pølser og tilbehør til lunch.

Vær tidlig ute med bestilling. Teorikurs er i kjellerlokalet til Vierli kafeteria. Været styrer hvilke spot vi velger å trene på, i nærheten av Vierli.

Trenger du overnatting så anbefaler vi Riders Palace, Camp Vierli. Tlf: 35072300

Påmelding vinter 2018

Påmelding Steinar Lundgren – 92 85 48 00, eller skjema på visitrauland.com, eller mail til [email protected]
(Vår nettside er www.powerkite.no)

Kursavgift betales til Kontonr: 2510.18.43907 (Larviksbanken)

Du må selv ha med:

Eget skiutstyr. Helst alpin, randone eller telemarkski. Vi anbefaler ikke snowboard på kurs.
Hjelm er obligatorisk. Vi anbefaler også ryggskinne og knebeskyttere da det hjelper med å holde varmen så vel som beskytter deg om du faller.
Fjellvett. Det vil si varme klær, ekstra hansker/votter lue, mat, varm drikke, sokker og undertøyskift om du blir svett/våt