Kulturelt høsttreff på Rauland Høgfjellshotell 2022

Publisert: 12.09.2022 14:09

Endelig har vi lykkes med å få to ettertraktende kjente lokale kulturbærer til å underholde på vårt populære høsttreff.

Visesanger og gardbruker Aasmund Nordstoga og hans faste gitarist byr på en konsert som passer for alle. »Uhøtidleg og laus snipp, men med ei seriøs tilnærming til stoffet, kan vera ein god karakteristikk av ein konsert med Aasmund», sier han selv om sin konsert.

Og ikke nok med det – Norges «turbobudeie» og matkulturbærer Bodil Nordjore vil i tillegg holde et kåseri, selvsagt med mat som tema.

I år serverer vi Bodils berømte kjøttsuppe med hjemmebakt brau samt kaffe og kake til dessert. Drikkevarer kjøper og betaler du direkte på hotellet. Og tradisjonen tro blir det utlodding hvor Bodils flotte bokverk er gevinster.

Vi ønsker deg som hytteeier i Rauland velkommen til årets høsttreff. Har du venner på hyttebesøk er de selvsagt også velkomne.

Pris for konsert med Åsmund Nordstoga, kåseri med Bodil Nordjore , måltid med suppe, brau/smør, kaffe og kak – kr. 350,- for medlemmer og kr 450,- for gjester.

Betal med VIPPS til # 125958, Rauland Hyttevelforening.

Alternativt kan du få tilsendt faktura så snart du har foretatt din påmelding. Meld deg på i dag og senest innen 1. oktober.

Ta kontakt på [email protected] hvis problemer med påmelding eller andre spørsmål. Velkommen!