Visste du dette om Rauland Høgfjellshotell?

Hytte- og leilighetseiere av alle slag er velkomne som gjester og brukere av hotellets mange tilbud og muligheter!

Kanskje dette ikke har vært tilfelle gjennom alle år siden åpningen i 1949 – men med nye drivere fra 1994 har dørene alltid vært åpne for alle.

I lobbyen
kan det alltid nytes en kopp kaffe eller varm kakao ved vår alltid tente peis. Her har vi alle rettigheter og serverer også et godt utvalg øl, diverse shots, varm toddy med og uten alkohol, samt drinker. Nytt av året er vår egen Raulands Aperol. Knallgod og frisk! FRI WIFI TILGANG FOR ALLE KUNDER I LOBBYEN

Hver lørdag
tilbys Kjøkkensjefens herlige Ungarske Gulasj fra kl 12:00. På menyen står da også et utvalg av nystekte vafler, pizza, kaker og årets nykommer: Softis fra One-Shot.

100% fornøyd garanti i vår restaurant
Gjennom årene kan det hende at noen har fått høre et rykte om varierende kvalitet i vår restaurant?? Dette er vi svært opptatt av å avkrefte! Vi har nå hatt samme dyktige og engasjerte Kjøkkensjef de siste 3 – 4 år. Klager på mat i denne perioden er så å si eliminert med det som han og staben presenterer. Dette har gjort oss så «selvsikre» at vi nå vil gi en 100 % fornøyd garanti, dvs at vi spanderer et nytt måltid helt gratis om noen i deres følge skulle ha noe å bemerke på vår kvalitet.

Bare kontakt [email protected] med en beskrivelse av deres opplevelse. Hos oss serveres stor buffe alle dager fra søndag – fredag. Lørdag står en 3 eller 4 retters på menyen.

Vinstoga
er vår «hemmelige» grotte og stolthet. Den er ikke mye markedsført, men de som kjenner til dette lokalet «elsker» det. Denne har alle boende/ikke boende mulighet til å reservere for spesielle anledninger eller jubileer. Vår «vinkjeller» tar inntil 20 personer og kan bestilles med full oppdekking for kr 1.500,- i lokalleie pr gang + mat og drikke etter eget valg. Her serverer vi fra 3 – 5 retters festmenyer. Kontakt oss gjerne for en visning. Denne må forhåndsavtales på tlf 99 35 90 00.

Svømmehallen
er åpen fra kl 7 – 19 alle dager. Vannet holder 26grader og kan benyttes av små og store. Her er både trimrom, Finsk og Tyrkisk badstue. Pris pr besøk kr 100,- for voksne og kr 50,- for barn.

Annet

  • Bestill rom uten frokost til spesialpris hos oss. Dermed kan alle samles til måltidene i deres egen hytte. Maks bestillingstid = 1 uke
  • Vi selger bjørkeved døgnet rundt fra vår resepsjon: kr 90,- pr sekk.
  • Hotellet holder åpent vinteren frem til 15. april. Mai selges til grupper på 20+, så åpner vi igjen fra 1. juni 2018.

Noe dere kunne tenke dere hos oss? Ta kontakt, så løser vi det.

Velkommen innom. Hilsen staben på Rauland Høgfjellshotell