Camp Vierli Hotell

Camp Vierli er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt, og samtidig ha tilgang til aktiviteter for hele familien.

Her finner man alle fasiliteter som aktive familier er opptatt av. Hotellet ligger i Austbø, ca. 2 km fra Rauland Sentrum. Som gjest hos oss får du ta skibussen gratis og den tar deg til skistedene Vierli, Tiur, Holtardalen og Raulandsfjell.

Vi tilbyr gratis internett, TV stue med Playstation, tørkerom, og hyggelige oppholdsrom.

Hotellshop
og informasjon om aktiviteter og arrangement i nærområdet. Alle rom har inkludert frokost, og det er muligheter for å kjøpe rimelig nistepakke og middag på hotellet. 

Alle våre gjester har fri tilgang til Vierli Skatepark som er integrert i hotellet (700kvm utendørspark og 150 kvm innendørspark).

Sommer camper

Utendørsparken gjelder kun sommer. Parken er reservert enkelte uker gjennom sommeren da det arrangeres camper for barne og unge.

For påmelding og mer informasjon om våre camper se her:

Skatecamp: www.skatecamp.no
Sparkesykkelcamp: www.scootercamp.no

Vi har gode tilbud til treningssamlinger, skoleklasser, seminarer, idrettsklubber og andre grupper som finner vår beliggenhet og fasiliteter spennende.

Camp Vierli Hotell har åpent gjennom sommersesongen (ca midten av juni til midten av september) og vintersesongen (helger fra 1. november til jul, og hver dag fra jul til 2. påskedag). Vi åpner også på forespørsler. Min 20 personer.

Se 360 Virtual Tour


Kontakt oss

(+47) 35 07 23 00
[email protected]