Opplevelseshelg i fjellet. 1 billett til Gaustabanen og Norsk Industriarbeidermuseum inkludert – Rauland Feriesenter

Opplevelseshelg i fjellet. 1 billett til Gaustabanen og Norsk Industriarbeidermuseum inkludert – Rauland Feriesenter

Gaustabanen tar deg med inn i fjellet og opp til Gaustatoppens eventyrlige utsikt der du kan se 1/6 av landet vårt! Vår opplevelseshelg inkluderer et besøk på Norsk Industriarbeidermuseum Vemork samt overnatting i komfortable hytter i Rauland, der du bor og opplever flott høyfjellsnatur ved randen av Hardangervidda.

Priseksempel:

Hytte – 9 personer

Hytte med sengeplass til 9 personer (3 soverom med familiekøye, bad, sauna, ekstra toalett, gratis WIFI, og velutstyrt kjøkken); totalpris kr 4300,- Inkludert obligatorisk sluttrengjøring og 1 stk. billett til Gaustabanen og Norsk Industriarbeider museum Vemork. pr booking.

Hytte – 6 personer

Hytte/leilighet med sengeplass til 6 personer (2 soverom med familiekøye, bad, gratis WIFI, og velutstyrt kjøkken); totalpris 3000,- Inkludert obligatorisk sluttrengjøring og 1 stk. billett til Gaustabanen og Norsk Industriarbeider museum Vemork pr. booking.

Gjelder i perioden uke 35-41
Fredag-søndag

Booking pr epost til [email protected].

Oppgi bestillingskode: høsthelg

Innsjekk kl. 16.00 – Utsjekk kl. 11.00

Med forbehold om ledig kapasitet.


Nyt fjellet i høst

Alt ligger til rette for en opplevelsesrik og inspirerende tur hos oss. Nyt milevis av turløyper i den flott fjellnaturen, eller opplev mange av tilbudene og attraksjonene som vi har i nærheten.

Rauland ligger ved foten av Hardangervidda, i Telemark. Rauland Feriesenter har hytter og leiligheter som strekker seg fra Vierli til Holtardalen. Godt utstyr hytter, alle med bad og godt kjøkken.

Les mer om våre hyttetyper her: www.raulandferiesenter.no