Bli utleier på Rauland

Ønsker du å leie ut din hytte eller leilighet?

Vi i Rauland Feriesenter kan hjelpe deg med utleie i perioder du selv ikke bruker din bolig.
Rauland Feriesenter er en del av Rauland Skisenter som har lang erfaring med utleie av hytter og leiligheter. Vi jobber året rundt med salg og markedsføring av destinasjonen der et av målene er å fylle opp overnattingskapasiteten. Du får gode muligheter for en ekstra inntekt i de ukene du selv ikke er der.

Det praktiske
Ved å sette din hytte eller leiligheter i utleie hos oss overlater du enkelt jobben til oss. Vi tar oss av alt det praktiske med utleie, markedsføring, salgsarbeid , inngåelse av avtaler, fakturering og administrasjon. Vi håndterer også kontakten og oppfølging med gjestene.
Vi setter noen kriterier for utleie, bla. at boligen er i god stand, har innlagt vann, har bilvei til døren og WIFI.

Trygghet
Vi  har fokus på trygghet for deg som hytteeier. Vi har ansatte som har lang erfaring med utleievirksomhet på Rauland, samt at vi er opptatt av å ha en god dialog med deg som hytteeier. For å sikre vedlikehold av utleieenheten har virksomheten dyktige og grundige renholdsarbeidere og vaktmestere. 
Våre gjester er primært fra Norge, Danmark, Nederland og Tyskland og vi har en nedre aldersgrense på 20 år.

Raulandskortet 
Som utleier får du fordelskortet Raulandskortet med gode rabatter hos Rauland Skisenter for deg og din familie.
Om du setter din hytte eller leilighet disponibel for utleie i minimum 8 uker fra 1. desember til etter påsken får du fordelskortet Raulandskortet. 
Raulandskortet gir deg og din husstand gode rabatter hos Rauland Skisenter. Du får bla. 30 % på sesongkort, 20 % på skiutleie og 20 % på komplett skiservice

Rauland Feriesenter driver utleie 365 dager i året og våre serviceinnstilte medarbeidere har lang erfaring i reiselivsbransjen.

Ta kontakt med oss for å høre om dine muligheter.
Hege Namløs
[email protected]

Tlf: 350 72 300