Nesetdagane – 14.-15. august 2020

Fredag 14. august kl 19.00:

Selveste Ole Edvard Antonsen m/band kommer for 4. gang til Neset! Vi gleder oss veldig til igjen å by på en konsert som tidligere har begeistret publikum og gitt oss alle en «ut av kroppen»-opplevelse. Det blir utdrag fra Musikalske Landskap og Aurora (nordlyskonserten).

Lørdag 15. august kl 15.00 byr vi først på en konsert med Per Anders Buen Garnås (hardingfele) og hans søster Ingvill (kvedar).

Om kvelden kl. 19.00 kommer ingen ringere enn setesdølingen Kim André Rysstad. Med seg har han Trym Bjønnes på gitar.

Kim kom helt til finalen i Stjernekamp og har en fantastisk stemme. Og har bevist at han kan briljere innenfor mange sjangre.

Det blir som vanlig omvisning og orientering om Neset i Torvetjønnstoga og Loftsgardsstoga mellom konsertene.

Vårt nye prosjekt Totaktunet vil bli presentert, og det vil bli visning på tomtene kl. 13.00 på lørdagen.

Statsbudeia Bodil vil naturligvis være på plass begge dager tilpasset Coronaretningslinjene. Så det er bare å glede seg !

Vi må tilpasse oss myndighetenes retningslinjer når det gjelder Coronapandemien. Vi kan derfor kun selge 200 billetter til hver konsert mot normalt 400-500. Dette gjør konsertene desto mer eksklusive med nær-opplevelser for de som bestiller først.

Støtteordninger grunnet Corona gjelder ikke for artister og arrangører. Heller ikke for Neset. I år satser vi derfor på en «kulturdugnad»: Billettprisen er 600 kr pr person for kveldskonsertene og 300 kr for ettermiddagskonserten pluss et frivillig dugnadsbidrag i tillegg hvis man ønsker det.

Vi forutsetter at man ikke kommer hvis man har symptomer eller på andre måter har vært utsatt for smitte. Det er viktig å vaske hender og bruke Antibac!

Påmelding

Billetter bestilles på telefon 908 70 700 eller e-post [email protected]

Velkommen til Nesetdagane 2020!