Draumkvedet – Trettendagsjol 6. januar 2019

For 8. gang i Torvetjønnstoga på Neset Gard – en historisk og fredet stoge fra 1715. Nok en ny versjon av dette visjonsdiktet fra middelalderen denne gang med Jon Anders Halvorsen, lege og folkesanger, og Erik Sollid , hardingfelespiller fra Valkyrien Allstars.

JON ANDERS HALVORSEN
og ERIK SOLLID

Erik Sollid

Konsert i Torvetjønnstoga
på Neset Gard kl. 16.00
Fyldig suppe m/braud vert servera etter
konserten i låa.

Plass må tingast på fyrihand for båe konsert og mat.

Kun 44 plassar!

Billettpris konsert – Kr. 400
Studentar halv pris
Suppe m/noko attåt + te/kaffe – kr. 200

Billetter må forhåndsbestilles da det er begrenset antall plasser. Bestilling av billetter hos [email protected] eller 90870700.
www.neset-telemark.no

Jon Anders Halvorsen er lege og norsk folkesanger. Han kommer fra Lunde i Telemark.Halvorsen er utdannet cand. med. fra Universitetet i Oslo (1996) har har arbeidet som lege på Telemark sentralsjukehus. Halvorsen er utdannet ved Ole Bull Akademiet på Voss (1998–2000) og har flere førstepremier fra Landskappleiken i vokal folkemusikk, en klasse som han vant i 2002. Halvorsen er en kjenner av kvedartradisjonen i Telemark. I 2012 blei Halvorsen nominert til Folkelarmpris for utgivelsen Komme no heim. Han framførte bestillingskonserten Langsmed Straumen på Telemarkfestivalen, 2017.

Erik Sollid er en norsk folkemusiker og hardingfelespiller, fra gruppen Valkyrien Allstars, sammen med Tuva Syvertsen og Ola Hilmen. Sammen med Syvertsen vant han Edvard-prisen i åpen klasse for albumet Farvel slekt og venner.