«GLO» HÅVARD SVENDSRUD OG KNUT BUEN – 8. JANUAR 2019

Trekkspill møter fele til alvor og skjemt

Konsert i Torvetjønnstoga
på Neset Gard kl. 12.30
Fyldig suppe m/braud vert servera etter konserten i låa.

Plass må tingast på fyrihand for båe konsert og mat.

Du kan kaupe billettar hjå [email protected] eller 90870700.

Billettpris konsert – Kr. 400
Studentar halv pris

Suppe m/mykje attåt + te/kaffe – kr. 200

Neset, Raulandsgrend

HÅVARD SVENDSRUD (f.1974) er fra Modum i Buskerud, nå bosatt i Oslo. Han har sin musikkutdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo, og er internasjonalt anerkjent solist med egne konserter i en rekke land. De siste årene har han blant annet spilt en konsertserie på seks konserter i Oslo Konserthus, og gjennomført konsertturneer med klassisk musikk på programmet i Tyskland, U.S.A og Litauen. Svendsrud er plateprodusent med sitt eget selskap Aksent, i tillegg til en omfattende virksomhet som frilansmusiker.

KNUT BUEN OG HÅVARD SVENDSRUD

Den folkekjære hardingfelespillemannen Knut Buen og trekkspiller Håvard Svendsrud vil i 2019 holde en rekke konserter rundt om i landet. Startskuddet blir en konsert på Neset Gard i Rauland i Telemark, tirsdag 8. januar.

Buen og Svendsrud etablerte sitt samarbeide i 2016 i forbindelse med markeringen «Kåre Korneliussen 100 år». Konserten den gang ble en suksess, og har i ettertid blitt en stor hit også på Youtube. De to musikerne har siden fortsatt sitt samarbeid med flere konserter, og gleder seg nå til videre virksomhet på store og små konsertarenaer. Buen og Svendsrud slipper i februar sin første CD- plate i sammen, med tittel og innhold «Gamle dansar frå Telemark».

I konsertprogrammet «Glo» blir det både slåttespill, runddansmusikk og trekkspillperler, og repertoaret vil ha et spenn fra Lars Fykerud til Nicolo Paganini.